zii

(no subject)

Mar. 6th, 2007 | 11:03 pm
From:: zii

LOL - paprasi DAN, ko viņš saka par Osi un Karnīti, painteresējies tai pašā EkMinā, ko tur par Osi runā, pardon, aizej uz blakus departamentu un piemini "K.....a" vārdu... :D

Bet par tēmu - FINE, ko tad tu piedāvā? Liec pretī.
Bet atceries - tā, lai vilks paēdis un kaza dzīva - tobiš, lai tie vienkāršie cilvēki saņemtu normālus pabalstus un lai valsts neaizietu pa pieskari budž.deficīta dēļ.

Par nihilismu - neatliek nekas cits kā rēķināties ar gadsimtu, kurā dzīvo. Šī gadsimta key word = consumerism. Tāda ir šodienas cilvēka daba. Ja tas ir tas, par ko tu runā, tad nafig makroekonomikai pieskarties. Tā ir drīzāk cilvēka psiholoģija, ko ietekmē tirgū pieejamo preču apjoms, mārketings, pieaugošais ienākumu līmenis (demand) un - attiecīgi ģimene. So - mikroekonomika :)

Par zagšanu un manipulāciju - jā, piekrītu. BET - mēs šos cilvēkus paši ievēlam. Es neticu utopiskāpārmaiņām bez zagšanas, kara vai upuriem. Sorry, reality.
Besides - konkretizē, tad sarunu varam turpināt. Par kurām zādzībām tieši tu runā?

Man arvien vairāk un vairāk sāk rasties sajūta, ka valdība nemaz tik korumpēta nav. Un ka ne tur tā vaina, bet katrā mūsos atsevišķi. Jo kopā bļaut mēs mākam un visā vainot valdību arī. Bet izkustināt pakaļu no budžeta apmaksātas vietas, kur, lasi starp rindām, jāmeklē pievienotā vērtība ar lupu, jo "tāpat jau nekas daudz nemainīsies, cilvēki ir pārgruzīti ar darbiem", mēs arī līdz šim neesam uzdrīkstējušies. So then...?

Link | view all comments


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.