kas zina, kā tas viss beigsies ...

« previous entry | next entry »
Jun. 9th, 2009 | 04:53 pm

Kāda jēga darīt darbu, kurš pēc pusotra mēneša nevienam vairs nebūs vajadzīgs?! Varbūt ne gluži precīzs apzīmējums, bet te viss plūst un mainās pa stundām. Augšā un lejā. Nevaru savaldīt šobrīd savas emocijas, tādēļ, pārfrazējot Remarka "Laiks dzīvot, laiks mirt", šobrīd paturu tiesības justies slikti un depresīvi, kaut arī cerības ir. Bet es nevaru priecāties par solījumiem, ka gan jau kaut ko izdomāsim, ja šobrīd stāvu uz mājas gruvešiem, kas celta 4 gadus. Man taču ir tiesības pasērot par to, ka viens mans dzīves sapnis ir piepildījies, bet tagad - sagrauts, atņemts, nocirsts. Stulbākais ir tas, ka šobrīd runa nav par jaunu sapņu meklēšanu, bet fizisku izdzīvošanu. Cik pretīgi :(

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {3}

(no subject)

from: [info]unpy
date: Jun. 9th, 2009 - 06:58 pm
Link

Nu, nepārspīlē - fiziska izdzīvošana tomēr ir kas cits. Līdz tai nonķsim ap novembri;))

Reply | Thread


pata

(no subject)

from: [info]pata
date: Jun. 9th, 2009 - 11:15 pm
Link

augstāk par Malsova piramīdas pirmo līmeni šobrīd nepretendēju. ar visām šitām darba nebūšanām tika pamatīgi iedragāta drošība, tāpēc viss pārējais šobrīd ir sekundārs. es eksistēju.
zinu, ka kaut kad jau būs labi. nomirstot kādam tuvam cilvēkam, mēs sērojam, lai gan ar prātu saprotam, ka neviens no mums nav mūžīgs. tieši tāpat man šobrīd ir vajadzīgs laiks, lai atbrīvotos no zaudējuma, saņemtos un saprastu, kur un kā virzīties tālāk. šī noteikti nav mirstamā kaite, bet arī nekas patīkams.

Reply | Parent | Thread


Fiance

(no subject)

from: [info]firebabe
date: Jun. 10th, 2009 - 04:33 pm
Link

Būs labi, nostabilizēsies atkal ar laiku. O jā, zinu, kā tas ir, bet pat tajos apstākļos, kad nezini, kur dzīvosi, strādāsi un cik saņemsi nākošajā mēnesī, var justies labi. It kā starp debesīm un zemi - gaisā karājoties. Pārdzīvoju vienreiz un drīz vien viss nokārtojās tik labi, kā pat sapņos nerādījās. Un jebkuras pārmaiņas galu galā ir uz labu.

Reply | Parent