sukas!

« previous entry | next entry »
Nov. 14th, 2008 | 09:18 am

Tā, šorīt riktīgi izbesījos par kolēģiem! Viens sāka kaut kādu huiņu bīdīt par Parexu un Karginu, uz ko es atbildēju - tu pat Kargina pirdiena vērts neesi, ko tu te sprēgā it kā kaut ko zinātu&saprastu no tā, kas tajā bankā un valdībā notiek! atradies te taisnības cīnītājs! un ko tu vispār savā dzīvē esi izdarījis, lai kaut ko pa lielām šaibām mainītu uz labu?!
nu, un bosene savukārt uzbrauca par avīzēm, kuras es no rītiem parasti lasu - pateica, ka vairs neabonēs nākamgad! jā, man patīk sākt darba dienu ar kafiju un avīzēm. bļe, ja tev dirsu plēš, varu arī nelasīt!
LAI JUMS VISIEM JAUKA ŠĪ PIEGDIENAH(UJ!)!!!

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {25}

pata

(no subject)

from: [info]pata
date: Nov. 14th, 2008 - 10:16 am
Link

aha, šo es arī pateicu - ja tu būtu viņu, tu tāpat visu pārrakstītu! a, te puika sacepās par morāli, ka ir jācīnās par taisnību un godīgumu, ka katram pašam jāsāk ar sevi. nē, ar mani viss ir kārtībā. es uzskatu, ka neesmu cūka, jo pie siles nelienu. savas puķu dobes izravēju, bet citās nezāles it kā nemetu :S apbrīnoju viņa naivumu 27 gados. nekas, lai jau kandidē uz pašvaldību vēlēšanām un cīnās par taisnīgu&godīgu politiku. redzēs, cik viņš tālu tiks :D

Reply | Parent