otrā atteikuma vēstule manā mūžā

« previous entry | next entry »
Oct. 28th, 2008 | 03:37 pm

Kaut ko tik satriecoši bezpersonīgu sen nav nācies lasīt.

Labdien,
Danske Banka ir viena no jaunākajām bankām Latvijā ar vissenāko vēsturi. Mēs vēlamies pateikties Jums par atsaucību un izrādīto vēlmi pielietot savas teorētiskās zināšanas un iegūtās iemaņas veicinot bankas straujo attīstību.
Danske Bankas ilgtermiņa mērķis Latvijā ir kļūt par uzticamāko partneri ikdienas bankas pakalpojumu piedāvāšanā privātpersonām un korporatīvajiem klientiem. Šis mērķis ir sasniedzams vien strādājot kopā ar augsti motivētiem darbiniekiem, kas ir mūsu lielākā vērtība.
Mēs augsti novērtējam Jūsu profesionālo pieredzi un prasmes, tomēr, pašreiz, nevaram piedāvāt Jūsu kvalifikācijai un izvirzītajām prasībām atbilstošu amata pozīciju.
Šobrīd esam iekļāvuši Jūsu pieteikumu potenciālo kandidātu datu bāzē konkursiem jau tuvākajā nākotnē. Piemērotas vakances vai Jūsu kandidatūras izvēles gadījumā ar Jums sazināsimies.
Veiksmi turpmākajā darbībā un profesionālās karjeras veidošanā!

Kind regards,
Andra Ūdre
HR Recruitment Specialist
T.67959119
mob.29344266

--------------------

Punkts viens: gramatika un stils. Punkts divi: es pieteicos uz konkursu, nevis randomā nosūtīju CV. Tagad sanāk, ka mana pieredze un prasmes ir krutākas nekā viņiem vajag, saskaņā ar pašu sastādīto sludinājumu, wtf?! eh ...

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {11}

pata

(no subject)

from: [info]pata
date: Oct. 28th, 2008 - 04:27 pm
Link

njā, bet viņi mani pat uz interviju neuzaicināja. bija sludinājums, uz kuru es pieteicos, un visām prasībām atbildu. parasti jau ir teksts, ka neatbilst kādām prasībām vai ir atrasts labāks darbinieks par mani. bet nu šitāds teksts mani patiesi izbrīnīja :)

Reply | Parent