kīnō

« previous entry | next entry »
Apr. 18th, 2008 | 09:58 am

Jou! Naumanis šodien slavas dziesmas par 'Amatieri' sarakstījis. Tīri vai ķiķins parāva par viņa tēzi - vērtējums 'garlaicīgi' ir brēcošs neprofesionālisms :D Nu, neko - iešu šodien skatīties, par ko tad ļ.cien. NN tik kaismīgi kulakā norāvis :) Nav tā, ka es skeptiski raugos uz šo produktu - tjipa tāpēc, ka latviešu! Nē, man vienkārši drausmīgi riebjas princips vārdā 'Regīna Razuma' - vai tiešām nav citu pusmūža aktrišu, kuras filmēt?!
P.S. Var pieteikties kompānijā uz seansu plkst. 17.00, jo pagaidām izskatās, ka iešu viena pati.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {16}

pata

(no subject)

from: [info]pata
date: Apr. 18th, 2008 - 11:25 pm
Link

tas, ka 100k, o.k.
tas, ka filmā ir dažas neloģiskas epizodes un neizstrādāti varoņu raksturi, liecina par ambīcijām, kurām tomēr nav pietiekoša profesionālā seguma.
pēc padomju labākā šī noteikti nav, jo 90gadu vidū un sākumā šis tas labs patiešām ir tapis. es drīzāk varētu runāt par laika periodu '21. gadsimts'.
patīkams pārsteigums par to, ka Latvijā ir tapis šāds, es teiktu - sadzīvisks-action kino. filma ļoti konkrētai mērķauditorijai.
pēcgarša kopumā tāda funny, tāds - nu, o.k., bet bez skepses. epizode Ivetas dzimšanas dienas svinībās, kur tika lēkātas gumijas, mani 'satrieca lupatās' :D:D nākamais kritiskais punkts bija R. Razumas māte, kas vienā momentā tā kā pat sāka flirtēt ar to nabaga Samīti, bet kopsummā atstāja ļoti dīvainas muteres tēla iespaidu.
katrā ziņā es nenožēloju, ka noskatījos šo filmu, noteikti nē. un man ir prieks, ka Latvijā kaut kas šajā jomā bīdās uz priekšu. prieks, ka ienāk jauni cilvēki, ar savām idejām un iniciatīvu. redz, J. Streičs te vienā publikācijā pateica, ka viņš jau 5 gadus filmējot savu pēdējo garadarbu, jo valsts čakarē kino nozari un nedod naudu pietiekošā daudzumā.
tikai ... N. Naumanis šodien zaudēja autoratitāti manās acīs :(

Reply | Parent