back

« previous entry | next entry »
Apr. 1st, 2008 | 08:31 pm

Izslēdzu pāris objektus no friendlistes, lai varētu piedraugot jaunus. Kaut kādi man te limiti :(
Šodien družka par sevi atgādināja. Tā, kura tagad auklē bērnu. Piezvanīju, parunājām. Sajūta tāda, ka viss pa vecam - it kā nebūtu to pēdējo grūtniecības mēnešu, kuros manī kaut kāds priekškars nolaidās. Atsvešinātība. Bet cilvēki mani atrod. Tad, kad viņiem vajag. Paradoksāls nav tas fakts, ka viņi atkal uzrodas; paradoksāli ir tas, ka un kāpēc viņiem mani vajag.
Nu ja, un Mārci es arī neesmu satikusi ... manuprāt, 15 gadus. Ja atmiņa mani neviļ, tad mēs vēl 4. klasē mācījāmies kopā un viņš bija klases otrs krutākais džeks. Tad viņš aizgāja uz citu skolu. Biju jau es tā kā drusku viņā ieķērusies, zubrīte :) Man ir palikusi atmiņā epizode, kad sēdējām klasē pēc mana krusttēva bērēm, kurš bija arī viņa radurakstos, un runājām par to avāriju. Viņš toreiz tik drosmīgi un vīrišķīgi par to izteicās. Par to mirkli man ir palikušas gaišas atmiņas. Un vēl talka pie viņa vecākiem, kuras laikā es pazaudēju mammas adīto 'ausaini' (tas nav pižiks; savā laikā mēs ap galvu uz ausīm nēsājām tādu adītu lentu) un pēc tam viņa vecāki mūs sēdināja zirga mugurā. Es toreiz ļoti pārdzīvoju par to ausaini, bet ar zirgu tā arī vairs neesmu jājusi ...
Laiks Šekspīram!
Tags:

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {2}

(no subject)

from: [info]murse
date: Apr. 1st, 2008 - 09:17 pm
Link

mīļā, nu kāpēc vajag.. nu tāpēc, ka tuvs cilvēks, tāpēc, ka kopīgas atmiņas.. kāpēc tad vispār cilvēkiem vienam otru vajag.

Reply | Thread


pata

(no subject)

from: [info]pata
date: Apr. 1st, 2008 - 09:34 pm
Link

jā, bet viss plūst un mainās. arī cilvēki mainās - vieni aiziet, citi nāk vietā. un ir tādi, kas atgriežas. tātad ir kaut kas pavisam konkrēts, ko viņi no manis ir saņēmuši, kaut arī .. manī ir pārtrūcis pavediens, aizgājušos laikus un izrunātās sarunas vairs negribas atdzīvināt. negribas vairs atgriezties. bet tie cilvēki atkal klauvē pie manām durvīm.

Reply | Parent