Edgara Gulbja brīnumainās pārvērtības jeb realitātes šovs!?

« previous entry | next entry »
Nov. 7th, 2007 | 04:50 pm

      

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {6}

(no subject)

from: [info]elfz
date: Nov. 7th, 2007 - 08:22 pm
Link

Diezgan pārsteidzoši, ko ar specdienasta virsnieku ar stāju un lepnumu var sadarīt mēneša laikā.

Reply


(no subject)

from: [info]murse
date: Nov. 7th, 2007 - 11:07 pm
Link

Man tas šķiet biedējoši un .. es nezinu.. ļoti netaisni. Ļoti, ļoti netaisni. Ko lai dara?

Reply | Thread


pata

(no subject)

from: [info]pata
date: Nov. 7th, 2007 - 11:46 pm
Link

lūgt Dievu, lai ar kādu no mūsu tuvajiem cilvēkiem tā nenotiek - to mēs varam darīt! iztīrīt to zaņķi, kas šajās un citās struktūrās nav iespējams - par to es vēlreiz pārliecinājos šovakar. Vairākām paaudzēm ir jānomainās, lai varētu runāt par tādiem jēdzieniem kā tiesiskums, godīgums, atbildība. tas, ka cilvēki izmeklēšanas laikā tiek kropļoti un fiziski iespaidoti, ir identiski tam, kas notika čekas laikos. vienkārši tagad ir citi mērķi, kā vārdā to (ir spiesti) darīt. tā ir sistēma, pret kuru no malas nevar tik viegli cīnīties. jo globālā mērogā šī vakar diskusija pierādīja, ka ar vārdiem un protestiem neko būtisku (!) izmainīt nevar! un tas ir skumi :(

Reply | Parent | Thread


(no subject)

from: [info]murse
date: Nov. 8th, 2007 - 02:17 am
Link

Jā. bet sākt gan mēs varam, kaut vai katrs ar sevi, Formulēt savu viedokli, runāt, rīkoties. bet vispār jā, sāvakara diskusija kaut kā.. no daudzām lietām man personīgi norāva ideālistisku plīvuri. Un labi ka tā. Ka arī, man parādījās daži jautājumi..
Kapēc JL nerīkojas tagad, kad ir izdevība? Kāpēc viņi izturas tik neticami kūtri-dīvaini? Kāpēc SC nespēj salikt kopā dažus sakarīgus vārdus? Kurš būs nākamais premjers? Kurš no inteliģences būs pietiekami drosmīgs, lai ietu politikā, un vai tas nebeigsies ar bēdīgi slaveno kalniņa/paula sindromu - reklamēt partiju ar savu seju, īpaši neiebraucot notiekošajā, vai ari meklējot tur tikai kaut kādu savu izdevīgumu? (vismaz tāds iespaids man radies par šiem abiem dižgariem - un ar "dižgariem" te domāta vienīgi viņu artava mūzikā) Vai tiešam kāds ir gatavs ticēt, ka Štokijs ir Pazudušais dēls, tāds sava veida Jāzeps, kas vedīs mūs atpakaļ piepateisīas? Bļe, kas visi aizmirsuši, no kurienes viņam kājas, es atvainojos, aug? Smieklīgi.
Kapēc par ekonomisko krīzi, kas šobrīd skar katru no mums, vesels bars politiķu vispār NEPIEMIN?? Tikai kad Štellmahers tieši paprasīja, atskanēja neko neizsakošas, pļeperīgas atbildītes.. Un vēl - kā risināsies dilemme - godīgs cilvēsk ir cilvēks ārpus politikas. Kurš būs gana drosmīgs, lai būtu politikā, un uz kādiem principiem vispār šai brīdī tai praulu kaudzē kāds var ielīst?

Reply | Parent | Thread


(no subject)

from: [info]murse
date: Nov. 8th, 2007 - 02:18 am
Link

pardon my french, pareizrakstiiba taada pajociiga 2os naktii :D

Reply | Parent


pata

(no subject)

from: [info]pata
date: Nov. 8th, 2007 - 11:03 am
Link

jā, ar šādiem jautājumiem es arī dzīvoju! godīgs cilvēks patiešām ir cilvēks ārpus politikas!

Reply | Parent