(no subject)

Nov. 8th, 2007 | 02:17 am
From:: murse

Jā. bet sākt gan mēs varam, kaut vai katrs ar sevi, Formulēt savu viedokli, runāt, rīkoties. bet vispār jā, sāvakara diskusija kaut kā.. no daudzām lietām man personīgi norāva ideālistisku plīvuri. Un labi ka tā. Ka arī, man parādījās daži jautājumi..
Kapēc JL nerīkojas tagad, kad ir izdevība? Kāpēc viņi izturas tik neticami kūtri-dīvaini? Kāpēc SC nespēj salikt kopā dažus sakarīgus vārdus? Kurš būs nākamais premjers? Kurš no inteliģences būs pietiekami drosmīgs, lai ietu politikā, un vai tas nebeigsies ar bēdīgi slaveno kalniņa/paula sindromu - reklamēt partiju ar savu seju, īpaši neiebraucot notiekošajā, vai ari meklējot tur tikai kaut kādu savu izdevīgumu? (vismaz tāds iespaids man radies par šiem abiem dižgariem - un ar "dižgariem" te domāta vienīgi viņu artava mūzikā) Vai tiešam kāds ir gatavs ticēt, ka Štokijs ir Pazudušais dēls, tāds sava veida Jāzeps, kas vedīs mūs atpakaļ piepateisīas? Bļe, kas visi aizmirsuši, no kurienes viņam kājas, es atvainojos, aug? Smieklīgi.
Kapēc par ekonomisko krīzi, kas šobrīd skar katru no mums, vesels bars politiķu vispār NEPIEMIN?? Tikai kad Štellmahers tieši paprasīja, atskanēja neko neizsakošas, pļeperīgas atbildītes.. Un vēl - kā risināsies dilemme - godīgs cilvēsk ir cilvēks ārpus politikas. Kurš būs gana drosmīgs, lai būtu politikā, un uz kādiem principiem vispār šai brīdī tai praulu kaudzē kāds var ielīst?

Link | view all comments


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.