vētra ūdensglāzē

« previous entry | next entry »
Oct. 13th, 2007 | 03:33 am

Ja ne labākais, tad vien no veidiem, kā pavadīt 5dienas vakaru līdz pat šim mirklim, ir paņemt klēpī laptopu, ierāpties gultā, omulīgi ierakties spilvenos un skatīties 5 Prime Suspect diskus pēc kārtas. un turpat netālu atmirdz (neapšaubāmi) talantīgās H. Mirenas skatiens uz "Helen Mirren, In the Frame: My Life in Words and Pictures". Grāmata, kurā apkopotas pašas Mirenas stāsti un piezīmes, papildināta ar bezgala skaistām fotogrāfijām. I'd say - must have for any who adores this Actress :)
laikam jau labākās dāvanas ir tās, ko mēs pasniedzam paši sev. i belive in that. jo reti kurš ir spējīgs uztaustīt mūsu aizraušanās, slepenos sajūsmas un prieka avotus un objektus. varbūt mēs par maz runājam ar saviem draugiem par to - what drives us crazy. varbūt viņi nemaz negrib to dzirdēt, jo tavas aizraušanās ir kaut kas muļķīgs un viņiem nesaprotams, that it all is a crap :)
un visbeidzot: man var pārmest egoismu. jo es mīlu sevi (ir kāds, kas atzīsies, ka nemīl?!). bet izvirzīt apgalvojumu, ka, iespējams, es kādu nesaprotu?! jā, tieši šobrīd, skatoties uz to grāmatu, es lieku roku uz sirds un atzīstos, ka ir tikai viens vai divi cilvēki, kas zina par manām kaislībām un mīlestībām - kās kā īsti draugi to saprot un nebrīnās par to; kas to uztver kā daļu no manis. šie divi cilvēki ir mani draugi kopš vidusskolas laikiem. ar vienu no viņiem pēdējos gados tiekamies salīdzinoši reti, bet mēs esam biedri. un šis jēdziens sevī ietver, pirmkārt, jau saprašanos no pusvārda, kā arī nesaraujamas saites, ko nespēj ietekmēt ne laiks, ne attālums. visi pārējie social fellows - varbūt viņiem liekas, ka pazīst un saprot mani. es neesmu tik pārliecināta. tāpēc atzīšos - jā, iespējams, es patiešām jūs nesaprotu!

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {0}