tas saucās - atvaļinājums!!

« previous entry | next entry »
Oct. 1st, 2007 | 09:40 pm

Cīnos ar trubām vannasistabā :( Vispirs aizštopējās izlietnē (bļin, bračka savu bārdu varētu dzīt virs miskastes nevis izlietnē, kur visi atlikumi tiek noskaloti), kuru ar vienu 0,5 tilpuma dzelteno Domestos izdevās atdabūt vaļā. Tikai tagad (nu ja kādas dienas 2-3) ūdens, kas tiek ielaists izlietnē, pa vannas caurumu nāk augšā. Lieki būtu piebilst, ka no vannas ūdens prom neiet (nē nu, iet jau, bet šausmīgi lēni!!). Šodien iepirku Tirret trubām un kaut kādu pulveri. Līdz ar to vannasistaba šobrīd ir pārvērsta par ķīmijas laboratoriju. Bet ūdens tik un tā necirkulē :(
Toties šodien noskatījos Bourne Ultimatum un riktīgi patika! Man gan ir tāds nelāgs ieradums šitās sērijveida filmas skatīties no otra gala, tobiš sākt ar svaigāko versiju, anyway - viens no retajiem action gabaliem, kas man patiešām patīk! Un vakarnakts atradums bija Prime Suspect. Final act novilku caur torrentiem, taču šodien nepažēloju un pasūtīju pilno boxu no amazone.co.uk - ja ir 43% atlaide, nevar neņemt!

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {3}

(no subject)

from: [info]divi_g
date: Oct. 1st, 2007 - 09:51 pm
Link

Iesaku mūsu pašu ražojuma Kurmi, labs.
Tad vajadzētu patīrīt to uzkrājumu bunduli, kas ir zem notecēm izlietnei un vannai, nezinu, kā pareizi sauc.
Ja ķīmija nepalīdz, var pabakstīt ar speciālu stiepli vai "pumpējamo".
Vai atrast santehniķi visu šo manipulāciju veikšanai.

Reply | Thread


pata

(no subject)

from: [info]pata
date: Oct. 1st, 2007 - 10:38 pm
Link

Yippiii!! Sagāzu 20 reizēm paredzēto Sano maisījumu (nātrija hidroksīds+nātrija nitrāts+alumīnija skaidas), noskrūvēju dušas galvu un ar spiedienu iemaucu ūdeni tajā caurumā! Kāds te vēl santehniķis! Sovetskaja zhenshina umejet vsjo :)

Reply | Parent | Thread


Fiance

(no subject)

from: [info]firebabe
date: Oct. 2nd, 2007 - 09:32 am
Link

Mani iemācīja tā - paņemt "pumpējamo" un strauji vairākas reizes pumpēt izlietnē - pēc tam beidzās ūdens uzkrāšanās gan izlietnē, gan vannā. Bet vienalga ar stiepli vilku ārā matus, to man ir ļoti daudz gan caurulēs, gan pa visu dzīvokli:)

Manuprāt, tā ķīmijas izmantošana drīzāk saēd caurules, vismaz neesmu to nekad izmantojusi.

Jā, padomju sieviete visu māk:))

Reply | Parent