Par velti

> recent entries
> calendar
> friends
> profile

Wednesday, June 9th, 2010
12:14a - filmas par briivu
http://www.filmas.lv/
iisti veel neesmu sapratusi, kaa tieshi taas filmas par briivu var redzeet, vai jaaiet uz biblioteeku vai kaut kur jaaregjistreejas, bet nu iespeeja ir :) tikai jaaizdomaa, kaa atkost :)
ps ja uzzini, uzraksti!

(9 comments |comment on this)

2:35p - grāmatas franču, latviešu, vācu valodā. 1. daļa
ir taču mums te visādi gudri cibiņi, kas runā nezcikvalodās un mīl klasiku, vai ne?

saraksts )

grāmatas ir savam cienījamajam vecumam atbilstošā stāvoklī - mazliet apbružātas, ož pēc putekļiem. bet sausas, pelējušas nav. dažās ir kautkādos sensenos laikos veiktas piezīmes vai ierakstīti veltījumi.
priecāšos, ja kādam noderēs, citādi viņas tuvāko nedēļu laikā kā makulatūra dosies uz Līgatnes papīrfabriku reinkarnēties jaunos veidolos. jeb varbūt, kādam ir doma, kam viņas visas tā vienkārši uzreiz varētu noderēt?
tuvāko dienu laikā, droši vien, parādīsies vēl pāris šādi saraksti, es vnk nespēju visu to čupu uzreizi izskatīt. ja kāds grib, var braukt uz Salaspili un rakņāties pa kaudzi pats. zinu, ka bez tamlīdzīgām grāmatām, kā šajā sarakstā, tur vēl ir daudz juridiskās literatūras dažādās valodās (pārsvarā starptautisko tiesību jautājumi), ir visādi smuki sējumi vecajā drukā vācu valodā un šis tas no sarkano revolucionāru literatūras.

priekšroka tiem, kuri ņem vairākas uzreiz. pretī man neko nevajag. bet, ja kas, man garšo labs aliņš, zemeņu un melleņu sidrs, šokolāde un visādi citādi kārumi.
piesakās tepat komentārijos

(48 comments |comment on this)


<< previous day [calendar] next day >>

> top of page
Sviesta Ciba