([info]panta_rhei) wrote 14. Novembris 2021, 00:34
Parasti ciskudrillējam gar Gaujas kreiso krastu [parasti ir kā izdilis prasti], jo tuvāk mājām, bet šodien ar G izmēģinājām Baudas paslavēto maršrutu pāri gājējtiltam, pa Jūraskrastu ielu līdz gala bērziem, gar cilvēku klātienēm, bezroņu avantūrā. Tvīksmains vērotprieks uzmanībā vienubrīd turēja ģimenes pavadā izlaistus kverpīšus, kuri švirkstēja smiltīs un, un, un... Atceļā termostasīštējojot, garām peldēja vairākas stīvi iztaisnojušās čūskas [aka koki].

Iesaku sev vairs neiestrēgt citu patiku nepatikā. Šādas atejas korpusa piemērs būtu nodirst kādu citu. Jo šķidrāks esi, jo stingrāka pārliecība, ka esi tālāk no apdirstā, bet atzūmojot nekurienes vērsta vektora atpakaļskatienā, apdirsējs pret savu nodomu ekskrementējas. Ja kāds kādam nepatīk, tad otrais, visticamāk, citādāk nemaz neprot. Tieši tik netieši. Ha

"Es jau paspēju aizmirst aiz "Atceries atceries?"."

Ieteicu Ģirtam, lai LXRam savelk kopā, manuprāt, must have funkciju, kas piedāvā ne tikai sintezēto skaņu kitus, kā tas ir šobrīd, bet arī atsevišķa elementa izvēli. Interesanti, ka jūtūberi par to klusē, jo tur nekas īpaši no jauna nav jāizgudro, tikai pāris funkcijas, kas izcilpo masīvos jau saglabātos iestatījumus. Katru reizi vīlēt drobeni pie basbungas, šķīvjiem un pārējiem ir totāla klizma. Ja šis tiks atrisināts, tad visi lielie Elektron-style brāļi pienes ūdeni šim skaistumkamolam!
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: