nebūtība -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
TĀ lapa (mirusi)
same-sex marriage
otra TĀ lapa
trešā TĀ lapa

Novembris 12., 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
18:26

(26 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]gorgona
Date:12. Novembris 2010 - 18:45
(Link)
ņammu gribu!
[User Picture]
From:[info]paliec
Date:12. Novembris 2010 - 18:50
(Link)
nu, ja man sakārojas no kartupeļiem kaut kas, ko citi netaisa, tad es izcepu cepumus. bet tie ir garšīgi, kamēr ir mīksti. nav nekādai ilgai glabāšanai.
[User Picture]
From:[info]gorgona
Date:12. Novembris 2010 - 21:55
(Link)
tādus, kādus tu man dažas reizes tiki iebarojis? no vārītiem karpeļiem ceptus?
[User Picture]
From:[info]paliec
Date:12. Novembris 2010 - 22:09
(Link)
jā, tieši tādus.
[User Picture]
From:[info]gorgona
Date:12. Novembris 2010 - 22:10
(Link)
ā, nu, man tak jāzina, kā tādi top. es tikai zinu, ka top garšīgi.
[User Picture]
From:[info]paliec
Date:12. Novembris 2010 - 22:26
(Link)
vot proporcijas es te tā no galvas uzreiz nepateikšu. man te man upierakstu ta nava... bet ideja ir tāda, ka pamatmasu veido sastampāti (vai sablenderēti) vārīti kartupeļi, klāt olas (nu uz to manu blenderkrūzi, ja atceries kāda tā bija, es liku divas), nedaudz kviešu miltus (nesapratu kāpēc, bet receptē viņi bija) + piens, lai tam visam būtu mīklveidīga masa (tāda, ko ar karoti var paņemt un uz pannas uzpļeckāt). daļše atkarībā no tā vai man ir noskaņojums uz saldcepumiem vai sāļcepumiem, es dažādas garšvielas un piedevas lietoju. prosta spēlējos taisīšanas procesa laikā (nu tur cukurs, medus, rieksti, rozīnes, sāls, siers un vēl, kas nu iešaujas prātā).

> Go to Top
Sviesta Ciba