|
Novembris 12., 2010
Comments:
| From: | paliec |
Date: | 12. Novembris 2010 - 18:43 |
---|
| | | (Link) |
|
Tu kartupeļus gribi kā pamatēdienu vai tikai kā sastāvdaļu kaut kam? vai arī Tu no viņiem gribi kaut ko priekš našķēšanās?
| From: | paliec |
Date: | 12. Novembris 2010 - 18:50 |
---|
| | | (Link) |
|
nu, ja man sakārojas no kartupeļiem kaut kas, ko citi netaisa, tad es izcepu cepumus. bet tie ir garšīgi, kamēr ir mīksti. nav nekādai ilgai glabāšanai.
tādus, kādus tu man dažas reizes tiki iebarojis? no vārītiem karpeļiem ceptus?
| From: | paliec |
Date: | 12. Novembris 2010 - 22:09 |
---|
| | | (Link) |
|
jā, tieši tādus.
ā, nu, man tak jāzina, kā tādi top. es tikai zinu, ka top garšīgi.
| From: | paliec |
Date: | 12. Novembris 2010 - 22:26 |
---|
| | | (Link) |
|
vot proporcijas es te tā no galvas uzreiz nepateikšu. man te man upierakstu ta nava... bet ideja ir tāda, ka pamatmasu veido sastampāti (vai sablenderēti) vārīti kartupeļi, klāt olas (nu uz to manu blenderkrūzi, ja atceries kāda tā bija, es liku divas), nedaudz kviešu miltus (nesapratu kāpēc, bet receptē viņi bija) + piens, lai tam visam būtu mīklveidīga masa (tāda, ko ar karoti var paņemt un uz pannas uzpļeckāt). daļše atkarībā no tā vai man ir noskaņojums uz saldcepumiem vai sāļcepumiem, es dažādas garšvielas un piedevas lietoju. prosta spēlējos taisīšanas procesa laikā (nu tur cukurs, medus, rieksti, rozīnes, sāls, siers un vēl, kas nu iešaujas prātā). |
|
|
Sviesta Ciba |