|
Novembris 1., 2010
Comments:
krāsns karpeļi ar majonēzi pa virsu, ja pavisam nekas nenāk prātā. būs kak raz labi, ja kreptīga.
nu ir pavisam kreptīga sanākusi. un līdz vakaram, kad es kaut ko gatavošu, vēl tik daudz laika...
lai gan ja negaršo pēc trauku lupatas, tad jāizmanto kaut kā labāk. man majonēzes riebjās tieši dēļ tās trauku lupatas garšas.
nu LV es pirku tikai un vienīgi "Provansas"; tai es nejutu nekādu trauklupatas garšu, bet te visām. vēēēē...
es neesmu tādu provansas nomēģinājusi, bet tās, ko esmu nomēģinājusi, ir bijušas gatavotas ar vairākām trauku lupatām vienlaicīgi, tad nu es pārstāju trauku lupatu uzlējumu majonēzes ēst.
nu, jā... vecas trauku lupatas nev nekāda delikatese |
|
|
Sviesta Ciba |