|
Novembris 1., 2010
10:24 vakarvakarā atcerējos, ka sen (nu vismaz gadus trīs, ja ne vēl vairāk) neesmu ēdis pildītas olas. ij sakārojās. v rezuļtaķe jēmu un taisīju majonēzi. pirmo reizi mūžā. rezultāts nesanāca gluži tāds, kādu es gribēju, bet kā teikt pirmie kucēni - jāslīcina. tā manis sataisītā majonēze iznāca par kreptīgu, jāmēģina būs sataisīt ko maigāku, bet nu vismaz paša sataisītajam variantam nebija klāt tā drausmīgā vecas trauklupatas garša, kas ir veikalos nopērkamajām majonēzēm (nu vismaz neviena līdz šim Fāterlandē pirktā majonēze nav bijusi ēdama). nu un, jā, man sataisījās vairāk majonēzes, nekā vajadzēja olām. i tavo, tagad ir jādomā, kā šamo utilizēt, kamēr vēl ir lietojama pārtikā, jo nekādus konservantus Ečorts zina kas klāt tur neesmu piemaisījis.
|
Comments:
krāsns karpeļi ar majonēzi pa virsu, ja pavisam nekas nenāk prātā. būs kak raz labi, ja kreptīga.
nu ir pavisam kreptīga sanākusi. un līdz vakaram, kad es kaut ko gatavošu, vēl tik daudz laika...
lai gan ja negaršo pēc trauku lupatas, tad jāizmanto kaut kā labāk. man majonēzes riebjās tieši dēļ tās trauku lupatas garšas.
nu LV es pirku tikai un vienīgi "Provansas"; tai es nejutu nekādu trauklupatas garšu, bet te visām. vēēēē...
es neesmu tādu provansas nomēģinājusi, bet tās, ko esmu nomēģinājusi, ir bijušas gatavotas ar vairākām trauku lupatām vienlaicīgi, tad nu es pārstāju trauku lupatu uzlējumu majonēzes ēst.
nu, jā... vecas trauku lupatas nev nekāda delikatese |
|
|
Sviesta Ciba |