Ko es domāju 2019.gada novembrī? Pārāk formāli :)

2019.gada 8.novembrī ~14:00 ( rakstīju 50 min)
CV ( cilvēks vislabākais )
Name: I......................a ( visi mani mēdz saukt mīļvārdiņā. Iemeslus nezinu, iespējams, ka mazo krūšu dēļ :p)
Age: man patīk tie daudzie 8 savā personas kodā, bet galā ir 2. Tas, ka es piedzimu 5 min pirms 12 dienā un svētdienā, noteikti ir atstājis pēdas manī. Saka, ka visaktīvākais laiks ir ap pussnaktī.
Nationality: latviete. Tik ļoti liela latviete, ka futbola spēles laikā, dziedot himnu, pār miesu skrien tirpas.
Location: Rīga. Patīk viens kalns, dzīvoju citā.
Phone: agrāk ļoti patika Nokia Lumia. Plēsu un laboju. Pie sava numura tiku 2007.gadā. Brālis atdeva nezinot, ka man tas piestāvēs ( es par 6 un 9 ).
Education: divas pirmās tuvākās piemājas skolas deva teorētiskas zināšanas dzīvei. Matemātika ļoti dziļi pārņēmusi mani. Kāda daļa DNS noteikti burti ir aizstāti ar cipariem. Pārējais veidojies pateicoties cilvēkiem, ar kuriem esmu gājusi kopā īsākus vai garākus ceļus vienā laikā un vietā.
Hobbies: būt apmierinātai ar sevi. Šo manu patikšanu pret sevi pašu vislabāk izjūt mans velo, uz kura es pēdējā gada laikā esmu sēdējusi biežāk nekā uz….

Pieteikuma/motivācijas/vēlmju/ideju vēstuli.
Balstoties uz mūsu 07./08.novembrī diskusiju platformā “whatsapp”, vēlos aprakstīt vīziju par mūsu sadarbības iespējām. Kopš š.g. 14.oktobra ar nelielu pārtraukumu iepazīstu savu potenciālo darba vietu. Sociālajos tīklos, kurus izmanto ne tikai darba devēji, ber arī ņēmēji, ir diezgan skopa informācija. Es atļaušos piebilst, ka ne vienmēr informācija publiskā telpā tiek uztverta tā kā tiek pasniegta. Zinot tikai par nelielu daļu valdes locekļa darbības virzienu, izpētot uzņēmuma vizuālo tēlu, uzturot pastāvīgu komunikāciju, ir radies iespaids ( to var arī dēvēt par vēlmi, iekāri), ka mūsu metodes kopīga mērķa sasniegšanai ir saderīgas. Pagaidām gan tikai teorētiskā līmenī. Cerot ( es gribētu teikt, esmu pārliecināta) par kompānijas ieinteresētību sevī. Sakarā ar to, ka vienošanās un sadraudzības līgums nekur netiks datēts ( rakstos, bildēs utt), vēlos informēt par savām kompetencēm un interesēm sadarbības laikā. Viens no maniem talantiem ir būt pilnīgi lojālai pret savu partneri. Gadījumā, ja pie saulainajām debesīm ieslīdēs kāds šaubu mākonis, es būšu spiesta to izrunāt, (nenosaucot šo procesu par smadzeņu fuck) , lai nerastos ne fiziska, ne emocionāla spriedze, kas liegs nodoties saviem tiešajiem darba pienākumiem ar baudu. Zinu, ka nav labi dzīvot ar domu ( un es arī nedzīvoju), ka dodot kaut kas obligāti jāsaņem pretī. Bet – lojalitāte pret lojalitāti būtu pamats veiksmīgai sadarbības virzībai. Ārpus darba laika katrai iesaistītajai pusei ir tiesības uz savas dzīves privātumu. Tas nozīmē, ka, ārkārtas darbu gadījumā, ja tādi rodas pēc vienas vai otras puses ierosinājuma, bet viens no dalībniekiem zināmu/nezināmu iemeslu dēļ nevar ierasties (neierašanās max ir 2 nedēļas, lai izvērtētu sadarbību) , ir jāprot tas pieņemt. Gadīsies, ka nāksies demonstrēt savu EQ ar vislielāko centību ( abpusēji ).
Vēlos tikai uzsvērt, ka savus darba pienākumus mēdzu izpildīt pēc labākās sirdsapziņas, pielietojot visas savas dzīves laikā iegūtās praktiskās un teorētiskās zināšanas.

Novērtējiet laiku ( tam noteikti ir nozīme, ja tas tiek aizpildīts ar fiziskām aktivitātēm) un gaidu uzaicinājumu uz 1.kārtu realitātē, lai apspriestu visas nianses un galu galā, pieskartos viens otram ( vairāk par pirmo rokas spiedienu).
Lūdzu informējiet mani par iespējām mūsu regulārajā tikšanās vietā!

I am so glad about I know you.

Comments

A tu esi vakcinēta?

Janvāris 2023

Svētdiena Pirmdiena Otrdiena Trešdiena Ceturtdiena Piektdiena Sestdiena
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Powered by Sviesta Ciba