entries friends calendar user info Previous Previous Next Next
publikas klepus starp koncerta daļām - Komentāri
orissa
prātoju, ja es uztaisītu jaunu kontu, piedraugotu jūs, atsāktu rakstīt postus, vai jūs piedraugotu mani un cik ilgu laiku jums vajadzētu, lai atpazītu, ka tā esmu es. galu galā, 2013.gadā man bija trīs ieraksti un 2014.gada trīs ieraksti ir jau iztērēti. šodien šauju pār strīpu. šis ir jau ceturtais, turklāt ir tikai marts, nezinu, vai tā var dzīvot.

negribu iet uz dominika millera koncertu, jo ir sajūta, ka viņš spēlēs, bet es nevarēšu saprast, kādēļ uz skatuves beidzot nenāk arī Gordons Metjū Samners(s)s(s)s(s).

bet kādu blogu, iespējams, vajag rakstīt. esot long distance relationship, iespējams, tā ir vieglāk nesajukt prātā. "plug in or find another power source" saka mans dators un viņš nerunā tikai par elektrību. ņemot vērā, ka reāls "plug in" šobrīd nav iespējams, finding another power source is a must do. ar draudzenēm te diemžēl nepietiks. prasās vairāk adrenalīna. bet mocīt R. un dot viņam veltas cerības, ņemot vērā, ka velns viņzina, ko viņš vispār savā dzīvē domā un cer, nozīmē ne tikai vienu izmocītu R., bet divus. un tas ne pēc kā vairs neizklausās. pareizāk sakot tas izklausās pēc lrlrlr. vēl precīzāk sakot - pēc diviem lrlrlr, un to es no sava vijoles skolotāja iemācījos - šitos te ļurinātājus ciest nevar. ļur ļur nekam neder.

tātad - lai nepārvērstu savu fb par twiterkontu, atgriežamies pie klabēšanas. salikt kopā teikumu gan prasa ievērojami lielākus pūliņus, kā tas bija kādreiz. par komatiem arī šaubos un brīnos. galu galā visu laiku gribas teikt, piem., galu galā. bet tie galu galā ir sīkumi galiem galā un lielās lietas galu galā ir galiem otrā galā un galu galā kaut kāds rakstiskās valodas treniņš ir nepiciešams, citādi baķi varētu arī neuzrakstīt, kā es to šobrīd ļoti cītīgi daru. t.i. ļoti cītīgi nerakstu.

allraitīrait, get the spam started! joplā lillā

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
About this journal
dieva bioloģisks (sat)raukums
profile
Termins
User: [info]orissa
Name: Termins
calendar
Back Maijs 2016
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
links