Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

optimiste - Uzjautrinos

23. Feb 2006 15:31 Uzjautrinos

Reti kad sastopami miesās pilnīgi šīs zīmes pārstāvji, varbūt tāpēc, ka Auniem nekad neatliek laika, lai kārtīgi paēstu. Viņi skraida pa pasauli un laiku pa laikam kaut ko iekož.(taisnība) No visa plašā ēdienu klāsta Auns dod priekšroku ātrajām uzkodām. (muļķības , ātrās uzkodas un ātri kaut ko pagatavot nav viens un tas pats.) Gatavot Auns neprot un patiesībā nemaz nevēlas.(neprotu, bet vēlos iemācīties gan.) Viņš nekad nepavadīs pāris stundas virtuvē, lai pagatavotu kādu kulinārijas brīnumu. (tas gan) Savukārt, nokļuvis pie viesību galda, Auniņš labprāt pamielosies ar dažnedažādiem ēdieniem, jo šāda maltīte taču ietver sevī arī jautras sarunas draugu pulkā, un no tāda kokteiļa Auns nespēs atteikties. (jā) Ja esat ielūgts vakariņās pie Auna, labāk nejautājiet, vai viņš gatavojis to lielisko torti, kas visu vakaru tiek slavināta. Varat būt pilnīgi drošs, ka Auns tās tapšanā nav iejaukts.(nu nav jau TIK traki) Tomēr noorganizēt ēdienu piegādi un pasniegšanu viņam nesagādā nekādas problēmas. Kad nu beidzot Auns nolems ieturēt diētu, viņu no šīs apņemšanās nespēs atturēt pat vēsts pār gaidāmajiem bada gadiem. Auna izdomātās diētas pilnīgi noteikti nebūtu ienākušas prātā pat viduslaiku inkvizitoriem, viņš tās uztver kā savdabīgu sacensību. (tas gan tiesa) Ja arī ar gadiem Auniņš apveļas un kļūst par omulīgu gardēdi, vainojams mazkustīgs dzīvesveids un cīņas spara zudums.

He, he.... uzrakstīts diezgan trāpīgi un atraktīvi :)
no Apollo

4 jau izteikušies - pieraksti arī tuPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]bumsis
Datums:23. Februāris 2006 - 15:56
(Link)
Man derētu Tava sacensības kāre.:)Runajot par diētām.:)
No:[info]optimiste
Datums:23. Februāris 2006 - 16:01
(Link)
Laikam pats ekstrēmākais gadījums bija kad nedēļu no vietas dzēru tikai ūdeni :)

Bet tas nebija tā uz dullo. es stingri visu darīju pēc vienas grāmatas. Vispirms sāku ar vienas dienas "ūdens kūri" tad pēc laiciņa 3 dienas un tad bija kādam laikam jāpaiet, kad drīkstēja nedēļu.
No:[info]bumsis
Datums:23. Februāris 2006 - 16:05
(Link)
Mī un žēēēē!Bezcers!Es sevi pārak mīlu...;//
No:[info]optimiste
Datums:23. Februāris 2006 - 16:13
(Link)
Nu tas tā..... par ekstrēmismu runājot :)

Bet sajūta bija laba. Es biju tik ļoti attīrījusies, ka klasesbiedriem manā klātbūtnē pārgāja galvas sāpes un notika vēl šādi tādi brīnumi (nē, nē spārniņi man tā arī neizdīga :p)