Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

optimiste - Torte

6. Okt 2008 17:30 Torte

Nu, virtuves guru, padalieties pieredzē, kā pareizi jāsagatvo pulverveida želantīns pievienošanai. Te receptē ir minēts tikai ko pasākt ar želantīna plāksnītēm.....

Šķiet, ka visu esmu salaidusi dēlī.....

3 jau izteikušies - pieraksti arī tuPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]lapsa123
Datums:6. Oktobris 2008 - 14:39
(Link)
es neko nezinu par plāksnītēm, bet par puverveida.
ieber krūzītē mazā, aplej ar vārītu ūdeni, tā lai nosedz(es apmaisu), un sagatavo to šķidrumu kur liesi iekšā(uzvāra), pagaida kādas min 10-15, liek krūzīti karsta ūdens peldē un izkausē, tad ielej paredzētajā sagatavojamā šķidruma.

nez vai saprati :))
No:[info]optimiste
Datums:6. Oktobris 2008 - 17:32
(Link)
Sapratu, sapratu! Tik traki jau nav ar mani :)

Nākamreiz būšu gudrāka. Bet ir arī labas ziņas - tā šļura, kas sanāca man tomēr sarecināja jogurtu uz tortes. Jess!!!! Jau apēdām :)Tagad tik jāpieslīpē tehnika :D
No:[info]jojo
Datums:6. Oktobris 2008 - 14:56
(Link)
jāaplej ar ūdeni un jāliek karsta ūdens peldē uzbriest. vai vienkārši jānoliek siltumā. un tad to šļuru lej klāt tam produktam, kuru grib sarecināt.