Kā es gatavoju foreli. |
[Feb. 5th, 2008|03:10 pm] |
|
|
|
Comments: |
| From: | tante |
Date: | February 5th, 2008 - 03:30 pm |
---|
| | | (Link) |
|
pareekjini - 3 stundas marineet dziiva citrona ielenkumaa, uzspiest papildus citronu sulu (pieljauju, ka dziivu), sausais baltviins - var jau buut, ka ir OK rezultaataa (kameer nau paproveec, spriest nedriixt - driixt tikaj pajautaat), bet mana kjeekja pieredze liek shaubities par skaabuma daudzumu..
| From: | omaars |
Date: | February 5th, 2008 - 03:32 pm |
---|
| | | (Link) |
|
nu nav dzīvs citrons, nevajag griezt to centimetrīgās škēlēs. Smalkas pusotra milimetra šķēlītes. ir labi:) skābs nav itin nemaz, maigs kā maza pingvīna pēdiņa sanāk
| From: | tante |
Date: | February 5th, 2008 - 03:33 pm |
---|
| | | (Link) |
|
buushu paproveet kaadreiz.. laj galigi izdziitu no sevis shaubas par shito..;)
Ar baltvīnu arī neesmu mēģinājis, bet pēc marinēšanas citronu ielenkumā, papildus citrona deva uz pannas nenak par ļaunu — ir ok.
| From: | omaars |
Date: | February 5th, 2008 - 03:33 pm |
---|
| | | (Link) |
|
ar to baltvīnu vajag baigi uzmanīgi, vajadzigs maigs vīns, citādi var sanākt skāde.
| From: | tante |
Date: | February 5th, 2008 - 03:34 pm |
---|
| | | (Link) |
|
ieskau kaadreiz paproveet zivtinju baltvinaa sataisiit - ja pareizas proporcijas - paljchiki obljizhesh.:)
| From: | omaars |
Date: | February 5th, 2008 - 03:35 pm |
---|
| | | (Link) |
|
dajoš recept
| From: | tante |
Date: | February 5th, 2008 - 03:37 pm |
---|
| | | (Link) |
|
ha!!.. lasiit manu cibu vaik, i buus teu ar laiku recept i ne viens vien..:) man tur tagad jauna rubriku seerija panesaas - ar sikiem izskaidrojumiem cho pa chom un kaapeec..;) zem acleegas, kanjushnja..;) | |