Sirmgalvis - Kā es gatavoju foreli. [entries|archive|friends|userinfo]
Sirmgalvis

[ website | My Website ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Kā es gatavoju foreli. [Feb. 5th, 2008|03:10 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]tante
Date:February 5th, 2008 - 03:30 pm
(Link)
pareekjini - 3 stundas marineet dziiva citrona ielenkumaa, uzspiest papildus citronu sulu (pieljauju, ka dziivu), sausais baltviins - var jau buut, ka ir OK rezultaataa (kameer nau paproveec, spriest nedriixt - driixt tikaj pajautaat), bet mana kjeekja pieredze liek shaubities par skaabuma daudzumu..
[User Picture]
From:[info]omaars
Date:February 5th, 2008 - 03:32 pm
(Link)
nu nav dzīvs citrons, nevajag griezt to centimetrīgās škēlēs. Smalkas pusotra milimetra šķēlītes.
ir labi:) skābs nav itin nemaz, maigs kā maza pingvīna pēdiņa sanāk
[User Picture]
From:[info]tante
Date:February 5th, 2008 - 03:33 pm
(Link)
buushu paproveet kaadreiz.. laj galigi izdziitu no sevis shaubas par shito..;)
From:[info]perkons
Date:February 5th, 2008 - 03:32 pm
(Link)
Ar baltvīnu arī neesmu mēģinājis, bet pēc marinēšanas citronu ielenkumā, papildus citrona deva uz pannas nenak par ļaunu — ir ok.
[User Picture]
From:[info]omaars
Date:February 5th, 2008 - 03:33 pm
(Link)
ar to baltvīnu vajag baigi uzmanīgi, vajadzigs maigs vīns, citādi var sanākt skāde.
[User Picture]
From:[info]tante
Date:February 5th, 2008 - 03:34 pm
(Link)
ieskau kaadreiz paproveet zivtinju baltvinaa sataisiit - ja pareizas proporcijas - paljchiki obljizhesh.:)
[User Picture]
From:[info]omaars
Date:February 5th, 2008 - 03:35 pm
(Link)
dajoš recept
[User Picture]
From:[info]tante
Date:February 5th, 2008 - 03:37 pm
(Link)
ha!!.. lasiit manu cibu vaik, i buus teu ar laiku recept i ne viens vien..:)
man tur tagad jauna rubriku seerija panesaas - ar sikiem izskaidrojumiem cho pa chom un kaapeec..;)
zem acleegas, kanjushnja..;)