Sirmgalvis - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Sirmgalvis

[ website | My Website ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Kā es gatavoju foreli. Feb. 5th, 2008|03:10 pm

omaars
Forele, ap 2, 5kg
Nomazgā, notīra zvīņas, sagriež 2cm biezos gabaliņos.
Saberž jūras sāli, pievieno piparus un austrumu garšvielu maisījumu zivīm.
Katru gabaliņu apviļā garšvielās un no abām pusēm iepakotu citronu šķēlīties ieliek traukā iemarinēties aptuveni uz trim stundām.

Zivs gabaliņus liek uz plāts, tiem virsū izspiež no citroniem sulu un šauj 220 grādu karstā cepeškrāsnī uz 40 minūtēm.
Var ik pa laiciņam pārliet arī ar baltvīnu.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: