ofuda - ūdens [entries|archive|friends|userinfo]
ofuda

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

ūdens [18. Jan 2008|19:38]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Instalācija „Gaisa straumes” ir „viļņformu skulptūra”, kuru veido skaņa, tās „iekustināts” ūdens un gaisma.
"Darba ideju tāpat kā skaņas materiālu Voldemārs Johansons aizguvis no dabas, par pamatu izmantojot augstas frekvences vēja datus (informācija par vēja virzienu un ātrumu), kurus 2006./07.gada rudens – ziemas sezonā ierakstīja Latvijas Vides, Ģeoloģijas un Meteoroloģijas aģentūras speciālisti. Pēc tam mākslinieks veica šo datu statistisko analīzi un izpēti, atlasot dinamiskākos un interesantākos fragmentus, kas raksturīgi vētrām. Pielietojot sonifikācijas (apskaņošanas) metodes ar īpašas programmatūras palīdzību skaitļi tika pārtulkoti skaņas signālā un modificēti, māksliniekam veidojot savu interpretāciju par vētru.
Akustisko ainavu ekspozīcijā rada vētras sniegtā informācija par gaisa straumju svārstībām. Pārvērsta skaņā šī informācija, sabango divos, griestos iekārtajos stikla akvārijos ielieto ūdeni, tādejādi gaisa svārstības vizualizējot ūdens viļņu kustībā."

http://www2.pixtar.lv/slide?id=oupvennbovtefwhypph
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]ofuda
Date:18. Janvāris 2008 - 19:45

šonakt pusnaktī

(Link)
...jāmazgājās tekošā ūdenī...
"Zelta vibrācijas izmanto apziņas transformēšanai, ūdens vibrācijas, sārņu izvadīšanai un slāpju remdēšanai. Ūdens ir tā vide, kas uzlabo atmiņu. Kundalini ievibrē ūdeni un atbrīvo tajā esošo informāciju.
Pieņemot izvēli veidot gaismas ķermeni, mēs dodam signālu epifīzei. Tai seko timuss, kas nodod informāciju visam fiziskajam ķermenim. Timuss ir tas, kas stāv pie vārtiem, kādas vibrācijas laist uz augšu, kādas uz leju. Tīmusa izvēli nosaka DVĒSELES vibrācijas-mūsu sirds atvērtība, mīlestība, nevarmācība, nesavtība. Tas ir savstarpēji vienots process.
Kad timuss ir ievibrēts, iet impulss uz augšu, uz hipofīzi. No hipofīzes iet impulss uz DNS spirālēm katrā šūnā.. Atkarībā no vibrāciju kvalitātes, sāk nākt informācija no 2 līdz 12 DNS spirālēm. Katram pārim citas funkcijas. Pirmās divas ir saistītas ar fizisko ķermeni, nākošās iet ārpus ķermeņa, Zemes."