oblica - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

gaidu brīvlaiku 30. Sep 2016|10:07

oblica
Es piektdienas gaidu un gaidu skolēnu brīvlaiku kā atpestīšanu.
Laicīgi nodrošinājos - B ir divi penāļi - viens mājas lietošanai, otrs - skolai. Lai nav jāņem no somas ārā un neaizmirst mājās. Vakar saņēmu ziņu, ka B regulāri nav, ar ko rakstīt, lai tak beidzot penāli iedod un iekārto.
Sapirku VISU mākslām utt. Vienu daļu mājās, otru - skolā. Plus vēl samaksāju 10 EUR fondā, lai pērk centralizēti. Zvana B, nav krāsainā papīra. Kā tas ir - nav? Ir mapē skolā, ir pie skolotājas centralizētais, ir arī mājās!
Pa vidam regulāri zvani, ar sūdzībām par to, kura skolotāja ir zoss, kura stulba govs, kura atņēmusi bumbu, nagu laku, vēl tur kaut ko. Skriešana pa ceļu man pakaļ, jo bufetei naudu aizmirsa, katru dienu uz citu pulciņu paskatīties, ko tur dara, attiecīgi - mājas darbi pagarinātā grupā nav izpildīti, utt., utjpr.
Pēc darba man sākas otrā maiņa - jau laicīgi darbā apskatos e-klasē, kas mums uzdots, vai nav kādas lapas atkal un pīlādži vēl pa ceļam jāsagrābsta, mācamies līdz kādiem astoņiem vakarā, tā kā matemātikas stundā pārsvarā zīmē, krāso un vienkārši izklaidējas, tad mājās ir papildus mājas darbi. Tad kādu stundu kārtojam somu (tas izpaužas tā, ka es ik pēc 5-10 minūtēm atgādinu, ka jāsakārto soma, viņa nodarbojas ar blakus lietām un saka "pa-ga".

Ap deviņiem jau man totāli gribas pīpēt, dzert un lietot smagās narkotikas.

Bērnībā man skola patika, tagad es to nīstu.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.