oblica - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

24. Sep 2013|10:08

tante
1)+2)+5) internetos neskaties - aizej uz kārtīgu zoobodi un parunā ar pārdevējiem gan par kastēm, gan paiku, gan smiltīm - izstāstīs visu sīki un smalki..
3) tik mazam vēl negriež - kaut kur ap pusgada vecumu tik sāk..pirmo reizi labāk pie speciālista...
4) atkarībā no tā cik sterilu un visādām slimībām pakļautu tu viņu gribi izaudzināt... manējiem pietika ar reizi mēnesī plus tās papildreizes, kad kaut kur ārā nu pārāk jau bija nošmulējušies.. žāvēšanai prosta speci``ali kaķam pirkts dvielis, kurā satin un kādu brīd paauklē... vispār viņi paši ļoti lai žūst, ja viņiem to ļauj darīt :)
5) par dzeršanu - dzert TIKAI ūdeni!!!! nekādus pienus!! no šitiem pilsētas pieniem absolūti visi kaķi pļūtī un dara to nebūt ne tam paredzētajā vietā, jo viņiem kauns,ka pēkšņi šitāda lieta, kad saimnieks labu gribējis...

trauciņus vienmēr j``atur tiem paredzētajā vietā - ūdenim vienmēr jābūt trauciņā, ēdienu izliec tikai uz ēdienreizēm un ātrāk par nākamo ēdienreizi nepapildini, bet traukus nekad nost no tās vietas nevāc!..

6) man neviens kaķis negribēja izmantot speciālo gulēšanas uzparikti - tīrā naudas izmešana sanāca.. parasti kaķi paši izvēlas savu iemīļotāko gulēšanas vietu.. ja pasāksi stiept savā gultā, lai paņurcītu,ar divām reizēm pietiks, lai trešajā un visu atlikušo mūžu viņš pats ietu tur gulēt :))

7)da iemanīsies ;) galvenais iemācies ļoti kategoriskā tonī teikt "Nedrīkst!"...:) šitas tevbūs bieži jāsaka no sākuma :))

par beidzot - nekas nav jāņem :)) ļaujiet takš kaķabērnam netraucēti iepazīties ar jauno mājvietu :))
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.