oblica - Tas slavenais tests [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Tas slavenais tests [20. Jan 2012|21:32]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Izskrienot pa diognāli cauri rezultātu skaidrojumiem, nonācu pie secinājuma - jo mazāk čakluma un kārtīguma, jo patīkamāks cilvēks.
Ņemot vērā, ka man čaklums ir 0 (nevis burts ua, bet nulle!, pāršpļau nu mani kāds!), es esmu pat ļoti patīkams cilvēks - saticīgs (jo slinkums strīdēties), paklausīgs (nav jādomā pašam, ko darīt), piekāpīgs (savu taisnību pierādīt slinkums), dzīvespriecīgs (pat skumīgam slinkums būt - tur ziniet, grūti jāpūš, jāmeklē un jāklausās bēdīgas dziesmas, jāzvana visiem, jāžēlojas un jāraksta dzeja (vai vismaz jālasa) + zemais kārtīguma līmenis nodrošina komforta sajūtu arī nemazgātu zeķu kaudzē), noturīgs pret stresu (nekārtīgos putekļi pagultē neuztrauc nemaz un slinkiem pofog kaut ko nokavēt, slikti izdarīt vai vispār neizdarīt).
Vienīgais mana līmeņa sliņķis, ko pazīstu personīgi bija unpy līdz brīdim, kad testā tomēr savāca vienu čakluma punktu.
Viņš noteikti šmaucās.

Makjavelisma aptaujas rezultāti gan, manuprāt, ir profesionālās darbības ietekmēti.

Tātad:

Aizkaitināmība - 2;
Trauksmainība - 4;
Depresivitāte - 1;
Nenoturība pret stresu - 2;
Dzīvesprieks - 15;
Kārtīgums - 4;
Čaklums - 0;
Saticība - 10;
Paklausība - 16;
Piekāpība - 15.
(šiem visiem 20 - max, 0 - min)

Neirotisms - 4;
Labvēlīgums - 10;

Uztvertā stresa īsas aptaujas rezultāti - 5 (zemi rādītāji)

Makjavelisma aptaujas rezultāti - 73 (augsti rezultāti). Skaidrojums: "Stipri izteiktus makjavelistus var raksturot kā gudrus, ambiciozus, drosmīgus, dominējošus, uzstājīgus un egoistiskus, viņiem patīk manipulēt ar citiem. Cilvēkiem ar augstiem makjavelisma radītājiem, kontaktējoties ar citiem cilvēkiem, ir tendence izturēties emocionāli vēsi, norobežoti, orientēties uz uzdevumu, izjust neuzticību pret apkārtējiem, viņiem piemīt tā saucamais „emocionālā vēsuma sindroms”. Parasti makjavelisti ir ekstravertēti un emocionāli stabili indivīdi, viņi ir spējīgi skaidri novērtēt situāciju un pieņemt vissefektīvāko lēmumu, viņiem ir tendence kontrolēt un vadīt grupas procesus un uzņemties līdera lomu, kas ir nepieciešams, lai veiksmīgi veiktu vadītāja sociāli psiholoģiskās funkcijas."
Linkir doma

Comments:
From:[info]nord
Date:21. Janvāris 2012 - 13:35
(Link)
kas, kas, bet tas, ka tu neesi čakla un kārtīga es nemūžam neticētu ar to, ka tu vari vienā dienā intelektuālu darbu veikt, stirnas kāju uzšmorēt, pīrāgus sacept, veļu izgludināt (pats fakts, ka tu to dari!), māju izmēzt, traukus pārmazgāt un vēl smalkās mežģīnēs eņģelīšus uztamborēt :D
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:21. Janvāris 2012 - 14:01
(Link)
Es nezinu, varbūt ar čaklumu domāta spēja darīt sev ne pārāk tīkamas lietas? Es vispār esmu ļoti slinka, patiesi, tikai man nav iespēju to pierādīt - visu laiku kaut kas jādara. Dzīve piespiež, tā laikam. :)