oblica - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

5. Sep 2011|12:30
antons_v
1. Neredzu, kādā veidā tas ir pretrunā manis teiktajam, bet tas nav būtiski. Būtiski ir tas, ka kamēr tu gaidīsi savu īsto pārstāvi, citu savēlētie kretīni sajās tavu dzīvi. Un līdz ar to arī likvidēs jebkādu iespēju tam, ka šajā sabiedrībā kādreiz parādīsies politiķi, par kuriem tu varbūt gribētu nobalsot. Var jau to lepni saukt par izvēli neizvēlēties, taču no konsekvencēm tevi tas neatbrīvos. Es šajā situācijā izvēlos ar savu vienu balsi nosvērt svaru kausus par labu tiem, kuru valdīšana neiznīcinātu iespēju rasties labākiem politiķiem.

2. Man vakar nesanāca paskatīties politiskos raidījumus, taču par Jaunupu es arī iepriekš neko labu nedomāju (es vispār slikti panesu politiķus bez augstākās izglītības). Kas attiecas uz biroja īri un reklāmas materiālu finansējumu/izplatīšanu - kas tev liek domāt, ka tā nav ziedojumu nauda? Kāpēc avīzi nevar izplatīt paši partijas biedri vai brīvprātīgie palīgi?

Par aptauju (ja tiek domāta (“Vienotības” un GfK Custom Research Baltic veiktā) piekrītu - tā nav veikta korekti, to atzīst nozares eksperti, kuru vērtējumu var lasīt šeit.

Jā, piekrītu, būtu bijis labāk, ja "Vienotībai" nebūtu šādu kļūdu. Taču uz Lemberga nošauto liecinieku fona, LPP valsts nozadzēju un SC pro-Maskavisma fona šie trūkumi, manuprāt, attaisno izvēli par labu "Vienotībai".
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.