RRRR!!! |
[24. Sep 2009|12:56] |
|
|
|
Comments: |
| From: | oblica |
Date: | 24. Septembris 2009 - 14:17 |
---|
| | | (Link) |
|
Davai, padalies, padalies (Tevis ieteikto kefīra-sojas marinādi pielietoju, paldies!), Tu tur bietes krāsai liec? Etiķi vai esenci? Kā glabā? Cik ilgi var stāvēt? Un kā to vispār dara?
| From: | goddes |
Date: | 24. Septembris 2009 - 14:27 |
---|
| | | (Link) |
|
Nu dara tā, nomizo saknes un rīvē uz smalkas rīves (tās, kurai ir "zobiņi" vertikāli, ķip ar naglu sadurstīti, ja saprati:). Nav vēlams pieliekties un pasmaržot sarīvēto, uz sekundēm 20 galvā nervi sāks durt galvā kā pēc krietnas karotes stipro krievu sinepju:), vēlams to darīt pie atvērta loga vai uz rīves kurai ir trauks. A ūdens, sāls, cukurs un etiķis uz čuju saulīt, nekādas receptes man nav, katrreiz citādāk:) Neko nekrāsoju, liek burkās un ledusskapī, ja pamazāk etiķis pielicies, nereti ar laiku kļūst brūnganīgi, iedzelteni, taču TIK perfekti balti kā veikalaburciņās dabūjami ar drauso ķīmiju, pati sakne nav tik balta:)
| From: | oblica |
Date: | 24. Septembris 2009 - 14:32 |
---|
| | | (Link) |
|
Paldies! Pamēģināšu.
| From: | oblica |
Date: | 24. Septembris 2009 - 14:33 |
---|
| | | (Link) |
|
ūdens, sāls, cukurs, etiķis - tas jašavāra kā marināde? Karstu pēc tam uz tiem mārrutkiem burkā vai samaisa kopā bļodā un tad burkā?
| From: | goddes |
Date: | 24. Septembris 2009 - 14:36 |
---|
| | | (Link) |
|
Visu gāžam atsevišķi sarīvētajā masā un maisam, pie šķietami pareizās konsistences un garšas liek burkās. Man šķiet, ka tik vienkāršu lietu var eksperimentēt un nav tādas pareizās receptes:)
| From: | oblica |
Date: | 24. Septembris 2009 - 15:28 |
---|
| | | (Link) |
|
aha, skaidrs, tnx. | |