oblica - Par ķēķa lietām u.c. [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Par ķēķa lietām u.c. [28. Apr 2009|11:41]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , ]

A vakariņās būs cepta līdaka. :) Nezinu tik, kā un ko no tās iztaisīt - nu, tur garšvielas, marinādes, etc. Lai gan, ja tā labi padomā, līdaka (un arī zandarts) vislabāk garšo vienkārši tāpat - ar sāli un malnajiem pipariem, bez jebkādām izvirtībām.

Vakar bija ūberdiena - atbrauca sīkā māsa, izdzērām puspudeli [info]dzeina  iešķiebtā Martini ar ledu un izgājām ielās - divas nedaudz ieskurbušas jaunietes un zīdainis ratos. A vakarā pastrādāju sabiedrības labā, paskatījos hokeju un ... (ja ar O un sesku lielīties neskaitītos slikts tonis, es pastāstītu, ko es darīju, kamēr mūsējie iesita trešos vārtus, lai gan - "Кого ебет чужое ебля?" (c) [info]pinjons ))

Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:28. Aprīlis 2009 - 12:08
(Link)
Par zivīm runājot, sastampāt vēderā dikti daudz zaļumus (pētersīlis, dilles, lokilakši vai ķiploks)+ jūras sāls nekait
[User Picture]
From:[info]keikoo
Date:28. Aprīlis 2009 - 12:09

(Link)
ō, jā, es arī šito versiju atbalstu par visiem 100
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:28. Aprīlis 2009 - 12:25
(Link)
Man nav cepeškrāsns. :(
brekšus šitā esmu uz pannas cepusi, līdaka par garu - uz pannas nesavietosies.
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:28. Aprīlis 2009 - 12:54
(Link)
ahh nu jā, tad jau to līdaku var snobiski iepanēt olā un ja liela tāpat, jā. man līdaka ir diezgan vienaldzīga, cik nu zivs tāda var būt.
From:[info]fanija
Date:28. Aprīlis 2009 - 12:16
(Link)
mjā, mēs ar parasti esam cepuši tikai ar sāli un pipariem.