Par ķēķa lietām u.c. |
[28. Apr 2009|11:41] |
A vakariņās būs cepta līdaka. :) Nezinu tik, kā un ko no tās iztaisīt - nu, tur garšvielas, marinādes, etc. Lai gan, ja tā labi padomā, līdaka (un arī zandarts) vislabāk garšo vienkārši tāpat - ar sāli un malnajiem pipariem, bez jebkādām izvirtībām.
Vakar bija ūberdiena - atbrauca sīkā māsa, izdzērām puspudeli dzeina iešķiebtā Martini ar ledu un izgājām ielās - divas nedaudz ieskurbušas jaunietes un zīdainis ratos. A vakarā pastrādāju sabiedrības labā, paskatījos hokeju un ... (ja ar O un sesku lielīties neskaitītos slikts tonis, es pastāstītu, ko es darīju, kamēr mūsējie iesita trešos vārtus, lai gan - "Кого ебет чужое ебля?" (c) pinjons )) |
|
|
Comments: |
Par zivīm runājot, sastampāt vēderā dikti daudz zaļumus (pētersīlis, dilles, lokilakši vai ķiploks)+ jūras sāls nekait
ō, jā, es arī šito versiju atbalstu par visiem 100
Man nav cepeškrāsns. :( brekšus šitā esmu uz pannas cepusi, līdaka par garu - uz pannas nesavietosies.
ahh nu jā, tad jau to līdaku var snobiski iepanēt olā un ja liela tāpat, jā. man līdaka ir diezgan vienaldzīga, cik nu zivs tāda var būt.
mjā, mēs ar parasti esam cepuši tikai ar sāli un pipariem. | |