oblica - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Rīcības partija. 24. Apr 2009|08:43

oblica
UPD
"NOST AR HIPOTĒKU VERDZĪBU!
GLĀBSIM VESELĪBU NO BIROKRĀTIJAS!"

Tā kā sīce pamodās jau pus6, sāka zvetēt savam sencim pa atkailinātām ķermeņa daļām, tad laulenis šamo pārvietoja uz viesistabu, kur šī ņēmu un uzvilka sev virsū manu laptopu un tad sāka brēkt, es piecēlos jau pus7. Un izdarīju ko lietderīgu - izlasīju Rīcības partijas reklāmas lapeli. Mani mulsina vairākas lietas šīs partijas plānos. Tātad:
1) "Aizliegt maksātnespējīgā kredītņēmēja dzīvojamās platības atsavināšanu, ja tā ir viņa vienīgā dzīvesvieta. Aizliegumu ieviest ar atpakaļejošu datumu"
Uzjautāju laulenim, kā viņam šķiet, kurš būtu tas atpakaļejošais dartums. Saņēmu atbildi, ka droši vien 1945.gads. Es te tā padomāju - ok, varētu jau kaut kā tiem lohiem, kuri sagrābās kredītus un sapirkās milzu dzīvopkļus kaut kā piepalīdzēt - pa manam kompromisa variants būtu, piemēram, īres tiesības uz 1 gadu kopš dzīvokļa atsavināšanas dienas. Ok, tas pazemina cenu, taču aizliegt vispār atsavināt...
2) "Kredītņēmējam jādod tiesības visas kredītsaistības dzēst, atdodot kreditoram iegādāto nekustamo īpašumu jebkurā laikā" - elllleganti, manuprāt. Es tikai par, bet man ir aizdomas, ka banku darbības specifika nebūt nav nekustamo īpašumu pirkšana/pārdošana. Ko tās, nabadzītes, iesāks? Diez vai valsts tās pārējās bankas arī glābs...
3) "Katrai no pusēm garantēt godīgu attieksmi strīdīgo hipotekāro kredīta līgumu izskatīšanā, aizliedzot lietu izskatīšanu tiesā" - iespējams, es neesmu īsti pamodusies, bet man šķiet, ka šeit tiesas ir nosauktas par negodīgāko institūciju ever. A kas tos strīdus skatīs?

Aš pirksti niez šiem e-pastu uzrakstīt, lai man, tupenītim, uz pirkstiem to visu izskaidro.
Labrītiņ!

UPD 2 He, es drauģeļos aizgāju pie viņiem komentāros uzjautāt šo to. :D
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.