oblica - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

17. Mar 2009|14:13

oblica
oi, krēmu taisīšana ir gauži vienkārša padarīšana, bet manējie ir aš ekstāzē!
Mamma parasti saldē zemenes, bet, kad atkausē, tad tāda skāba šļura vien ir, tāpēc daru šitā - atkausēju tās zemenes + saputo 1 paciņu saldā krējuma ar cukuru pēc garšas + pieliek zemeņu (vai meža zemeņu - vaniļas) jogurtu 0,5 l + želatīnu (sākumā uzbriedina aukstā ūdenī, tad izkausē karsta ūdens peldē un iemaisa masā) - visu leju tādā taisnstūrīgā plastmasas kastītē ar vāku un lecskapī uz stundu. ņem ārā, sagriež gabalos un ēd ar lāses vaniļas pienu, jo pašai vaniļas mērci taisīt līnis.
Saldēto zemeņu vietā esmu likusi arī melleņu kompotu un jogurtu attiecīgi - melleņu - arī labs.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.