oblica - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

lai var izmest avīzi 17. Mar 2009|12:25

oblica
Smiltsērkšķu un mežrozīšu krēms ar šokolādes mērci
/4 porcijas/
KRĒMS:
8 g želatīna, 4 olu dzeltenumi, 100 g cukura, 500 ml saldā krējuma, 100 ml smiltsērkšķu sulas, 70 ml mežrozīšu augļu sīrupa.
Ūdens peldē puto olu dzeltenumus ar cukuru , kamēr masa kļūst bieza, balta un spīdīga. Uzbriedina želatīnu, izkausē, saputo krējumu. Olu dzeltenumos ar putojamo slotiņu visu laiku maisot, iejauc smiltsērkšķu sulu, mežrozīšu augļu sīrupu, izkausēto želatīnu. Masā iecilā saputoto krējumu. Lej trauciņos un liek ledusskapī.
MĒRCE:
100 g rūgtās šokolādes, 200 g saldā krējuma, 50 g konjaka.
Ūdens peldē izkausē šokolādi ar krējumu, izkausētajai masai pievieno konjaku.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.