oblica - par pirmo reizi [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

par pirmo reizi [3. Feb 2009|13:37]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
From:[info]dzeina
Date:3. Februāris 2009 - 13:43
(Link)
Kas tās par ātrvārāmajām, ja parastās dzeltenās 5 min laikā ir gatavas???

Es varu ieteikt visvienkāršāko variantu, ar ko arī var saprast, vai lēcas vispār garšo - sacept gaļu ar dārzeņiem, sataisot mērci (var piešaut krējumu), lēcas izvārīt atsevišķi. Šķīvī likt lēcas, pāri mērci.
From:[info]dzeina
Date:3. Februāris 2009 - 13:44
(Link)
Otrs variants ir- sataisīt mērci, kad tā gandrīz gatava, pieliet bik ūdeni & pielikt lēcas (atceries, ka tās uzbriest).
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:3. Februāris 2009 - 13:47
(Link)
Paldies! Panēģināšu to pirmo un ta jau redzēs. Es esmu ēdusi, tikai nekad neesmu gatavojusi tās pati.