22 April 2010 @ 06:45 am
Laimīgā sapņu zeme  
Pēdējo nedēļu man diezgan slikti sokas ar iemigšanu. Šī problēma kulminēja šonakt, kad no pusnakts gulēju gultiņā, bet tā arī no nomoda neizslīdēju.

Dienas aizvadu apzinīgi trallinoties pa augstskolu nevis vijot saldo sapņu kūniņas no segām un spilveniem. Man nav paraduma strēbt kafiju vai tās ekvivalentus pēc 15.00. Nemēdzu arī nokausēt cukurgailīšu armādas īsti pirms gulētiešanas. Proti - iepriekšējās bezmiega kūres it kā ir ļāvušas iegūt zinības par to, kādas rīcības slikti kompilējas ar gulēšanu naktī. Acīmredzami, šīs mākas tomēr nav spējušas nodrošināt kārotos panākumus.

Neesmu mēģinājusi pievērsties farmācijas piedāvātajiem risinājumus un stingri vēlētos šo parašu nemainīt. Tamdēļ šobrīd mana iemigšanas ideju vācelīte ir izsmēlusies.
Tags:
 
 
( Post a new comment )
(Anonymous) on April 22nd, 2010 - 08:58 am
es buutu laimiigs ja man nenaaktu miegs kaada velan peec ir jaagull? kur ir probleema kker dziivi - graamatas speelees filmas seriaali nu lab kaut vai taas passas maaciibas

nu un miega probleema atrisinaasies pati no sevis kad tev patiesi sagribeesies guleet tu vienkaarssi nnemsi un izsleegsies ;)

es gullu varieejot no 3-5 stundaam normaalaa dienaa un vairaak sveetku reizees :D
(Reply) (Link)
Sindra[info]galadriela on April 22nd, 2010 - 09:33 am
Man ir līdzīga problēma.
Iemiegu tikai tad, kad ārā jau parādās gaisma.
Pēdējās naktīs gan ir bijis drusku labāk. Tomēr es visu laiku redzu sapņus saistītus ar kapiem, bērēm. Un tas ir savādi...
(Reply) (Link)
(Anonymous) on April 22nd, 2010 - 09:45 am
Ieprovē alu. Kādi 2-3l pāris stundu laikā pirms gulētiešanas.
(Reply) (Link)
Dārkas Džediēls[info]darkjedi on April 22nd, 2010 - 10:40 am
Noskaties kādu komēdiju vai citu jauku filmu pirms gulētiešanas, lai atslābinātos no dienas laikā sakrājušā stresa.
(Reply) (Link)
virus[info]virus on April 22nd, 2010 - 01:37 pm
Un izlūdzies no kāda pēdu masāžu.
(Reply) (Link)
(Anonymous) on April 24th, 2010 - 08:59 pm
Kamazs
Intensīva pastaiga vai aktivitāte brīvā dabā. Svaigs gaiss ļoti pozitīvi ietekmē pašsajūta un mazliet virs vidējā līmeņa fiziskā noslodze veicina (es teiktu pat garantē) patīkamu iemigšanu un garšīgu miegu.
(Reply) (Link)