smīns - Komentāri
Bija vai ir saistība ar mani momenti / burti / spainis / golf club / hitchhikers / kults.lv / siets / 36.lv / ljp.lv / Ēku saimnieks
7.4.07 15:54

neorģinālas pārdomas

nāktone pieder tiešsaistes lietojumiem un bezvadu tehnoloģijām. pavisam neoriģināls apgalvojums. jo populārs. bet patiesībā šis apgalvojums ir dziļāks nekā šķiet pirmajā mirklī. angļu vārda appilcation tulkojums latviski ir ļoti padevies - lietojums. tas pats pasaka, ka ir lietojams. ka tam ir jābūt lietojamam. viegli.

piemēram - es atbraucu uz Ventspili ar savu līdzpaņemto wifi maršrutētāju, bet ir ļoti liela atšķirība, kāds tas ir. atšķirība gluži no lietotāja puses - vai es to varu iedarbināt 5 vai 25 minūtēs. it kā jau nav liela šķirba, bet ja tā ir nāktone, tad uzreiz ir citādāk. ir svarīgi, ka varu piespraust to datoram un pirmā lapa pārlūkā man automātiski atveras maršrutētāja konfigurators. 10 klikšķi un man ir kriptēts bezvadu tīkls ar pieeju tīmeklim. ja tas būtu nevis netgear, bet piemēram eusso ražojums, tad tas būtu pavisam cits stāsts. es mazliet aizpeldēju no domas kodola. pamatvēstījums ir vienkāršs - lietojamība ir atslēga.


Comment Add to Memories Email this entry to a friend
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.