smīns - Komentāri
Bija vai ir saistība ar mani momenti / burti / spainis / golf club / hitchhikers / kults.lv / siets / 36.lv / ljp.lv / Ēku saimnieks
15.2.05 15:23

Shite te veel nedaudz mans komentaars:
- VW Bora ir tas pats Golf IV - ar iipashu ietilpiibu neizceljas. Tad jau driizaak Passat. Bet sheit labs risinaajums ir Skoda Octavia, kas ir tas pats Passat - tikai par labaaku cenu. Vieniigi nevajag iekrist uz kaadu izbijushu firmas autinju - buus nezheeliigs noskreejiens un viss izgrabeejis ;)
- Saab - sucks by default - ja gribi tikai paarvietoties ar to, tad tas maksaas mazaak, bet ja saslimsi ar Saab, tad maksaasi raudaadams :) Ne velti ir anekdote no dziives, ka viens kekss kursh nezheeliigi fanoja par Saabiem peeksnji njem un paardod savu Saabu un nopeerk kaut kaadu japaanju mazlitraazhu - chomi shim jautaa: Ko tad taa? Ticiiibu esi mainiijis? - uz ko shis: Peec taas paardoshanas ir taada sajuuta, ka ir dubultojushi algu :) Taa luuk!
- Volvo - ir pusliidz OK, tachu apkopes arii panjems shaadu taadu naudinju, tachu mazaak nekaa Saab :) Bet man kaut kaa personiigi Volvo ne visai - ja nu vieniigi S kupeja vai S80 :)


Comment Add to Memories Email this entry to a friend
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.