30 Jūnijs 2009 @ 03:47
Četros no rīta viss liekas smieklīgāks.  
Neatceros, kad pēdējo reizi skaidrā būtu bijusi nomodā tik ilgi. :D Ā, pareizi, vakar... Bet tas neskaitās, es biju ciemos un man vismaz bija ar ko parunāt un kopā pasmieties, taču tagad esmu viena, sēžu pie datora un gaidu, kad Aiga beidzot izkasīsies ārā no mājās. Pašlaik izskatās, ka viņa ir aizmigusi vai arī kaut kur iekritusi, iesprūdusi vannas istabā vai tamlīdzīgi.
Stāsts tāds - ap vieniem, kad biju jau gandrīz morāli nobriedusi iet uz veikalu pēc cigaretēm, ar Aigu sākām runāt skype, ka vajadzētu atkal uztaisīt kādu fotosešen un beigu beigās aizrunājāmies tik tālu, ka viņa piekrita to darīt šorīt no rīta ap 4iem. Nezinu, no kurienes man uzradās tik traka ideja un kādā mistiskā veidā man izdevās pierunāt uz to viņu, bet nu... Pēc kādām 15-20min. jādodās. Žēl, ka ir apmācies, pelēks un visādā citādā ziņā pretīgs laiks, bet nu cerams, ka kaut ko sadomāsim. Man pat ir ideja, happy. ^_^

Bišku takā nāk miegs, bet pēc tām 3 kafijām ko izdzēru, pat gribēdama tagad nevarētu aizmigt.

Nu ko, cerams, ka par spīti nesmukajam laikam mums tomēr sanāks pāris smukas bildes. Galvenais, lai nelīst, lai neaizmiegam uz tilta un lai veikalā ir mazais sarkanais marlboro, ha.
 
 
Garastāvoklis:: biškunākmiegs
Skan:: MGMT - Time to Pretend