Naivisms - I LOVE IT

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

August 5th, 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
03:53 pm - I LOVE IT
Nu ta, vakar tatad sakam savu kapienu ap pus desmitiem no rita spideja skaista saule un udens bija koshi zils. Sakuma devamies pa stavu nogazi augshup. Pec tam sekoja testinjs, lai nebutu taa, ka peksnji kads takas vidu apcurajas un talak netiek. Maucam leja ar virvem pa 18 m staavu sienu. Kad visi bija iekustinajushi augstuma izjutu un sadraudzejusies ar to un apkartejo ainavu, kaapam pa vecam vagoninju kapnem. Zeme pamazam attalinajas un saakas pasakuma interesantaka dalja. Bija stiprinajumos jakapj pa dzelzs stienishiem gar klinti, zem kuras nekaa nav. Ar interesi izbaudiju kaa strada smadzenes, izdalot adrenalinu. Mes bijam droshi piespradzeti, mums bija kur tureties, tacu bezdibenis zem kajam lika vederam rauties cokura. Tas bija ne tikai fizisks, bet ari MENTALS trenins!!!!
Nokljuvusi augsha, vareju tik noelsties: I am alive! Talak sekoja dazu minusu kapiens pa parastu mezja taku uz atputas vietu. Ar mums bija www.visitnorway.com paarstaavji, taa, ka varbut ari tikshu filmaa ar savu: Thanks God I am alive! I LOVE IT!!!!





Adrenalina deva, saposhi muskulji un milzigs prieks. Adrenalins tomer ir atkariba. Tada patikama atkariiba. I LOVE IIIIIIIIIT!

P.S. Garumzzimju nav

(3 comments | Leave a comment)

Comments:


[User Picture]
From:[info]nenormaaliigaa
Date:August 6th, 2009 - 12:49 pm
(Link)
mmmmmm :)
[User Picture]
From:[info]non_sense
Date:August 6th, 2009 - 01:38 pm
(Link)
mmmmmm?
[User Picture]
From:[info]nenormaaliigaa
Date:August 7th, 2009 - 02:15 am
(Link)
Kalni ir forši. Gribu!

> Go to Top
Sviesta Ciba