Naivisms -

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

July 19th, 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:53 pm

sakaas ar Melno Rigas Balzamu musu princeshu tornii. Tas turpinajas ar alu no skardenem pie Renaates vinjas jaunaja maajaa. Kad ieradamies, visi bija jau krietni iereibushi vai appipejushies (drizak). Sarokojamies ar 4 labi noaugushiem puishiem un kadu meiteni, kurai bija roza zjabo. Ta nu mes tur vavuljojam un klausijamies Renates iemiljoto tehno lidz pusnaktij, un mums jau likas, ka Priekshspele (piedzershanaas majas pirms dodies uz daargajiem klubiem) sevi saak izsmelt. Parejiem gan likas, ka vel nav gana dzerts. Ta nu mes, kapuces par acim parvilkushas- latvietes un zviedrietes devamies lukot naktsdzivi. Uhh. Tur bija daudz cilveku, speleja ljoti traka un neparprotami ritmiska muzika un gaismas raustiijaas kraasaiana agonijaa. Visapkart bija daudz vienadu meitenju un cilveki vispar izskatijas tiri apmierinati ar sevi. Tad mes izlemam, ka dosimies uz otru iestadi. Shaja tikam apkalpotas kaa princeses, jo kundzinjam, kursh tur stradaa, traki simpatize musu zviedriete. Ta nu mes tur ar saviem dzerieniem, kuri garshoja pec loli-popshiem minjajamies, skatoties uz kadu 1.50 m garu, solarija iedegushu, aptuveni 45 gadus vecu virinju, kursh kaisligi un izjusti kustejas pie Modjo dziesmas Lady, kamer kads cits skatijas uz mums. Tumshaa kaktaa sedeja vietejais resnulis un verojs muus. Vinjsh vienmer gjerbjas oranzjas drebes- ziema vai vasara. Stasta, ka vinjam esot tira energija un, ka vinjs tic, ka vinju apstaro Augstaks speks.
Uz terases sedeja citi onkulji un tantes, tachu vispar bija patukshs. Apkart visu laiku cirkuleja mineetais kundzinjsh, uzsaukdams mums arvien jaunus dzerienus.
Peksnji pienaca slegshas laiks- taatad jaatrod Pecspeles vieta (viss taisas ciet 3, tapec cilveki lasas barinjos, lai turpinatu balleties maajaas pie kaada lidz riitam). Kadam ienaca prata, ka jaiet peldeties ledainaa udeni. Sacits darits- braucam uz ledusuudeni. Aaraa lija un bija auksts, tacu divi no mums tiesham nopeldejas. Vakars beidzas virtuvee rijot aabolmaizi. Kundzinjsh dabuja kurviiti.


Nav svariigi, cik liela mammmiite tu esi- tas ir pashsaprotami, ka tev javelk plaana un vasariga kokvilnas kleita (vislabak balta vai rozaa), kad ej balleties.

(2 comments | Leave a comment)

Comments:


[User Picture]
From:[info]another
Date:July 19th, 2009 - 03:54 pm
(Link)
o jā, tās ir burvīgas. atceros kā savulaik anglijā vislabākais skats parasti bija pēc klubiem, kur dāmas rindā stāv pie burgeriem un gaida savus formu uzturētājus, hah
[User Picture]
From:[info]non_sense
Date:July 20th, 2009 - 01:36 am
(Link)
aha, te taapat

> Go to Top
Sviesta Ciba