07 Jūnijs 2007 @ 17:55
 
Atkal sākas atkal sāku justies kā tukš cilvēks, patiesībā esmu tā juties kopsh tās dienas kad man pazinjoja ka kopā but vairs nespējam...

Mana sirds plosās un nespēj vairs pukstēt jo apkārt nav ne viena ir tikai patmīlīgi idioti kas domā ka pasaulē ir tikai visādas nesvarīgas kakas vai arii cilvēki kas dzivo nevis realitātē bet sapnjos, sapnjos par ideālo dzīvi..

Kāpēc bieži kad tu iemīlies kādā cilvēkā vinjsh izrādās vainu pilnīgs kretīns vai bērns.. cilvēkus patiesus un normālus cilvēkus mūsdienās ir tik grūti atrast... neiet runa par ideāliem cilvēkiem jo tādu nav katram no mums ir savas negatīvās un pozitīvās īpašības..

Man ir apriebies dzīvot pasaulē kurā ir tikai 10 cilvēki un kura ir tik shaura kā zirga pierīte...
Gribu dzīvot un gribu attīstīties.. ar nepacietību gaidu 11 datumu kad varēshu tikt valjaa no shīs pasaules... nu dien! Bet vis grūtākais ir tas ka tos cilvēkus kurus gribu njemt līdz uz sho jauno pasauli - vinji negrib nākt līdz vai pat uzturēt kontaktu kaut vienā no shīm pasaulēm!

Traģiski ! Bet ir jādzīvo! viss pietiek dirsites, ja tu gribi spēlēt spēli tad nac un spēlēsi, gbet viens rezūltātā mirs... buushu nesaudzīgs un riebīgs... kāda ir palikusi mana sirds maza auksta un melna... pietiek! vairs nekādu dzerstīšanos parkos ar pokemoniem, vairs nekādu debīlu sapnju un prātojumu, vairs nekādu auklēšanos ar cilvēkiem ja Tu nevari vai negribi stavēt man blakus tad mirsti un vairs nenāc klāt un nemēģini... Pietiek... Nahui jūs visus!


Darīšu turpmāk tikai to ko gribēshu un tikai to kas pasham patiks un buus vajadziigs kļūšu par egoistu un kretīnu jo shai pasaulē nav vairs vietas jūtīgiem cilvēkiem kāds es biju....

Ja gribi izdzīvot tad aizmirsti sentimentu, smalkjūtību, romantiku, un esi kā klints... jo savādāk tevi samals shiis dzīves dzirnas..


Bija reiz labi Tad manu sapnju lidojumu pārtrauca vārdi: "pietiek. VISS". Tad es sāku raudāt.. Pāris diejas un es atradu nākamo "ideālo cilvēku" kā beigās izrādijās nē... nevaru sadziivot.. Tālā atkal kļuvu brivs kā ērglis kas lidinās un meklē sev upuri ko notiesāt un nu esmu nonācis shodienā...

Šodienā kad visu pārtraucu ar to kas man bija licis dzivot pus otru gadu! Vairāk nebus bēdu un stulbas skumjas... buushu klints... arii pārējie liekas mani piepisushi! nu ir fsjo ja gribi ar mani kaut ko tad saki uz reiz jo liidz tu nebuusi to apliecijnajusu es dariishu ko un ka gribēshu un sho manu nostāju mainiis tikai tas kas spees man piekluut aiz daudzā daudzaam durvīm ar daudz nolaustām atslēgām!!!




neprasu piedoshanu...


Jakādam nepatik tas ko daru vai tas kā iz turos tad piedrāžu jūs ! vis pietiek! shis cilvēks ir sācis dzivot un vinja celjā nestāsies nekas....



Ja tā padomā tad manā celjaa varetu staties miiles tiiba, bet kas gan ir miilestiiba miileejis esmu tikai vienreiz un lai es pateiktu nākosh reiz mīlu tevi nezinu kam buus jānotiek!!

Vis esmu tanks un novākshu visu kas stāsies manā celjā!!!



 
 
Garastāvoklis:: kaut negaditos pa celjam..
Mūzika: kaulu sabiršana zem ķēdēm
 
 
( Post a new comment )
Dontach[info]grincha on 7. Jūnijs 2007 - 18:58
Tā ir Tava izvēle, bet manuprāt Tu smagi kļūdies ar to, ka Tev šķiet, ka dzīvē tiek tikai kretīni un egoisti... Nop... Neviens egoists un kretīns bez jūtām pret citiem nav juties patiesu dzīves piepildījumu, viņiem vienmēr ir licies, ka kaut kas trūkst... Bet labi, Tev tas būs jāsaprot pašam!!!

Ir ideāli cilvēki... Es tādu reiz satiku... viņš priekš manis bija ideāls... Vajag tikai skatīties uz cilvēku pareizi...

Tu pārāk daudz meklē... nemeklē, Tevi pašu atradīs... Liktenis Tev parādīs ceļu...

Ja es esmu viens no šiem cilvēciņiem, ko Tu vēlies ņemt līdz... Tu vari paņemt, vai vismaz ar mani atstāt kontaktu... Ja nē... Novēlu Tev sasniegt to, ko Tu vēlies, un kļūt laimīgam!!! :* (hug)

Nenosmoksti melnumā... Atceries, ka ir arī saule un smaids!!! Tev tik jāmāk tas saskatīt!!!

(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Kārlens[info]nobodyk on 7. Jūnijs 2007 - 19:02
ne! nestaties celja ar komentiem sarunam vai ko tamliidziigu! viss!
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Dontach[info]grincha on 7. Jūnijs 2007 - 19:10
Es Tev nestājos ceļā!!! Es nostājos Tev blakām, bet ja nevajag... Tad varu aiziet...
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Kārlens[info]nobodyk on 7. Jūnijs 2007 - 19:14
esmu jau prom..
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Dontach[info]grincha on 7. Jūnijs 2007 - 19:17
Tad ar dievu!!!
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Dontach[info]grincha on 7. Jūnijs 2007 - 19:45
Tikai gribēju piebilst, ka ja Tu liecman aiziet, Tad Tu uz visiem laikiem... Neaizmirsti to!!!
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)