21 May 2007 @ 04:01 pm
And so it begins...  
Aha, tie zvēri, kam vārds sākas ar X. Pagaidām nenopietni - angļu valoda (iepriekšējā vakara gatavošanās = H.G.Wells "Invisible man" audiobook + Jerome K.Jerome "Three men in a boat" lasīšana + dziedāšana līdzi Placebo dziesmām). Respect par Kapotes iekļaušanu lasīšanā *starā, starā!*. Nostrādja pandiski topogrāfiskais idiotisms Task1 klausīšanās daļā (piedošanu, nespēju iztēlē veikli grozīt kartes ar kājām gaisā, saglabājot sajēgu par to, kura kreisā, kura labā ķepa). Language use - iesmējiens par Jerome K.Jerome fragmenta izmantošanu (kaut šie m****s bija Montmorensiju par Montgomeriju pārdēvējuši, ko es atļāvos arī norādīt rakstiskā veidā), rakstīšanā - par dzimumu lomām sabiedrībā (lalala, vnk - 10 iemesli, kāpēc latviešu sievietes ieliek vīriešiem). Runāšana rītā - tāpēc šovakar atļaušos nodoties Discovery vērošanai...Jo, ja bija dzimumu vienlīdzība, tad orālajā noteikti var paspīdēt Golbal Warming. Ja nu, ja nu...

Pirmie iespaidi - haļava. Nu, man vismaz. Pie tā arī paliksim, un turēsim īkšķus par tiem, kuri tiešām cenšas XD Over and out, comrades. ACHTUNG!
 
 
dvēseles stāvoklis: eksīgi seksīgs
ausīs skan: Conjure One - Endless Dream
 
 
( Post a new comment )
Neredzamais bērns[info]traksaule on May 21st, 2007 - 04:47 pm
Es vnk pakāsu valodas lietojumu, jo neieraudzīju to trešo uzdevumu otrajā pusē, ieraudzīju tieši tad, kad nodevu, biju gatava sev matus plēst. Tik stulbi es vēl nebiju izdarījusi.
Un par to In cold blood lasīšanā... Man tā grāmata dažos eksemplāros ir mājās :) Likteņa ironija :)
Runāšanā gan bija viegli, izvilku tēmu par hobijiem un darba interviju.
(Reply) (Link)
[info]priss_asagiri on May 21st, 2007 - 05:54 pm
Sit saujā! Gaidīju ko grūtāku. :D
(Reply) (Link)
Vērotājs, staigātājs[info]halceon on May 21st, 2007 - 08:06 pm
Lētums, tas nav eksāmena cienīgs darbs. Kaut gan ne visi tā domā.
http://klab.lv/users/mesmerize/66325.html
(Reply) (Thread) (Link)
nimloth[info]nimloth on May 21st, 2007 - 09:41 pm
O....kei....Nu labi, ne visi dzied "God, Save the Queen" ar vienlīdzīgu atdevi XD
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Silander Bann[info]underling on May 24th, 2007 - 08:18 pm
Nu beidziet. Labi, censties un gatavoties angļu valodas eksāmenam nav vērts, bet par eksāmenam necienīgu es to nenosauktu. Bija normāla grūtības pakāpe, ja jau nezinošākā klases daļa spēja kaut daļēji izpildīt, un zinošākā daļa saka, ka varēja būt nedaudz vieglāks.
(Reply) (Parent) (Link)