(bez virsraksta)

« previous entry | next entry »
Mar. 30., 2005 | 12:33 pm

Neviens cilvēki nevar darīt visu, to es tā kā zinu. Bet vai ir iespējams, ka kāds nevar būt, piemēram, labs dēls, labs vīrs vai labs tēvs? Nevis viņš negrib par tādu kļūt, bet kaut kādu nesaprotu iemeslu dēļ viņam tas neizdodas, vienmēr labie nodomi beidzas ar fiasko, baltais pārtop melnajā un atliek tikai skumji nopūsties....labākajā gadījumā :)Ja kāds pasaka, tas tas tur ir lielisks matemātiķis, bet nu valodās gan viņam iet smagi, viss ir skaidrs, nekāda nopēluma, cilvēks vienkārši tāds ir. Bet ja kāds bildīs - lūk, Janka gan ir slikts tēvs, bariņš nosodošu acu skatu noteikti būs nopelnījis.... Vai viss tiešām ir tik vienkārši?
Vispār jau man riebjas vārds "labs", tas neko neizsaka, ir tik vispārīgs un der tikai caurumu aizbāsanai, bet, galvā meklējot tēva lomu raksturojosu apzīmetāju, es neko piemērotāku par so neatradu - visi taču saprot salikuma "labs tēvs" jēgu. Varbūt labāk - piemērots tēva lomai, piemērots audzināt bērnus?
Nez kādēļ piesējos vīriešu dzimtai :))) Laikam tādēļ, ka rakstīt par labu māti ir morāli daudzreiz smagāk un sarežģītāk.

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {5}

fenja

(bez virsraksta)

from: [info]fenja
date: Mar. 30., 2005 - 01:33 pm
Link

nevis labs vai slikts, bet vai vinjsh celnshas dot to labaako savam peecnaaceejam, vai ariidzan ne... un rezultaats nav tik noziimiigs cik miilestiiba, kas to pavada.. nevar saliidzinaat matemaatikji, ar miilestiibu uz beernu, nivar!:)

Atbildēt | Diskusija


niive

(bez virsraksta)

from: [info]niive
date: Mar. 30., 2005 - 02:01 pm
Link

Ne par to ir stāsts. Vai ir iespējams, ka cilvēkam nepiemīt noteiktu īpašību kopums, lai kļūtu, piemēram, par labu vīru? Vai vispār ir tādi īpašību kopumi? Saka taču, ka tā ir radīta, lai kļūtu par māti, vai tas būs lielisks tēvs...

Nezinu, nezinu...ja pietiktu ar mīlestību, pasaulē nebūtu tik daudz nelaimīgo.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


fenja

(bez virsraksta)

from: [info]fenja
date: Mar. 30., 2005 - 02:20 pm
Link

protams ka vienam padodas labaa, otram smagaak... neiram jau visi vienaadi:)

ar miilestiibu reti kuram pietiek;)

Atbildēt | Iepriekšējais


zupcis

(bez virsraksta)

from: [info]zupcis
date: Apr. 1., 2005 - 04:02 pm
Link

Par to cik tēvs labs var jau spriest tikai pēc tā, kāds ir viņa pieaugušais bērns. Varbūt tēvs ar savu nekorekto piemēru ir licis bērnam rīkoties tieši pretēji.

Atbildēt | Diskusija


niive

(bez virsraksta)

from: [info]niive
date: Apr. 1., 2005 - 10:19 pm
Link

Šausmīgi pareizi un gudri :) Patiesībā, mēs nekad nevaram paredzēt savu labi domāto darbību sekas, vai tā būtu vecāku būšana vai vienkārsā buča uz vaiga, vai ne? Pat tad, kad lepnumā sitam sev pie krūts - jā, vecais, šito tu baigi prātīgi izdarīji! - mēs nekad nevaram zināt, ko šitajā "prātīgumā" ir saskatījis tas otrs.... Un beigās izrādīsies kļūda kļūdas galā...

Atbildēt | Iepriekšējais