The · Nightqueens · Game


Komentāri

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
life
Šīs nedēļas spilgtākais notikums bija gājiens kopā ar A uz Botānisko dārzu. Mācīju viņa fotografēt. Ar veco labo Sigmu. Ja iemācās ar to, tad ar jaunākiem aparātiem ir pavisam viegli. Galvenie foto modeļi bija eksotiskie tauriņi. Tur bija ļoti silti un skaisti. Tropu mājā arī skaisti, skaisti, skaisti. LU botāniskajā dārzā izrādās ir arī labirints. Ja jau ir, tad iespēja jāizmanto. Lēnā garā ejot iekšā debesis pamazām sāka skaidroties. Kad apsēdos vidiņā pameditēt, palika uz brīdi pavisam gaišs un jutu, ka tauriņi man ir pielipuši visās malās. Šī gada Latvijas pavasaris manī ienāca tieši šajā brīdī. Ejot ārā no labirinta, atkal debesis nedaudz nomācās. Pēc kādas stundas gan atkal bija gaiši un skaisti. Šī bija pirmā reize, kad sajutu tādu gadalaika pienākšanu/ienākšanu manī.

Šonedēļ bija arī mans pirmais tinder randiņš, kuru man uz beigām sen vairs negribējās. Argentīnietis, kurš dzīvo un strādā Vācijā. Tango skolotājs. Izskatīgs, bet man kaut kā vispār bija pārgājusi vēlme ar kādu jaunu cilvēku iepazīties. Satikāmies, ātri parādīju šo to no Rīgas. Pateicu, ka man nāk miegs un aizbraucu mājās. Miers.

Piektdienas vakars/nakts tika pavadīts Forum Cinemas, kur kinoblogeri organizēja Matrix triloģijas skatīšanos. Bija ļoti jauki. Jāskatās ir vai nu tikai pirmā filma vai uzreiz visas trīs, citādāk nebūtu pabeigtības sajūtas. Bija viegla šoka sajūta, kad tika pieminēts, ka pirmā filma iznāca pirms 17. gadiem. Daudz.

Šodien ir dzīvokļa biedrenes vārda diena. Ballīte divās daļās - gan mūsu dzīvoklī, gan mežā. Gribas, bet nevaru. Nakts maiņa. Kā parasti. Rītdien jāapmāca visjaunākā darbiniece nakts darbu mākās. Vēl jāizlasa līdz pirmdienai pāris R. Blaumaņa stāsti.

nu jā, ikdienas sīkumi

* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.