Par ēdienu runāt ir daudz vieglāk kā par daudz ko citu, tāpēc parunāšu par to vēl mazliet. Pirmā diena vegānisma izaicinājumā. Ja es gribētu to darīt pa visiem 100%, tad varu uzskatīt, ka izgāzos jau pirmajā stundā, kad apēdu karoti medus, lai samazinātu potenciālās paģiras, kas varētu rasties pēc tik ļoti gardo mājas vīnu malkošanas. Otro reizi izgāzos taisot kabaču sacepumumu ar kuskusu, jo pieliku klāt sviestu. Par to nemaz nejūtos vainīga, jo uzskatu, ka labāk ir apēst no ledusskapja visu, kas tur ir, nekā mest ārā. Siers, biezpiens un gan jau vēl kaut kas, par ko esmu piemirsusi, tiks tuvākajās dienās notiesāts. Par ēšanu domāt ir interesanti, bet brīžiem es aizraujos un liekas, ka gandrīz neko nevaru ēst, jo tajā ir par daudz cukura, balto miltu, sāls, audzēšanā izmantots par daudz ķimikāliju un tā vai citādāk nav cruelty free. Bet tad man ļoti sagribas ēst un es ēdu. |
|
Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry |