The · Nightqueens · Game


Komentāri

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Darbs viesnīcā
Bariņš puišu no Turkmenistānas. Bija atcēluši rezervāciju, bet tomēr ieradās. Kontaktpersona zvanīja mums ar cerību, ka viņus šeit vispār būs iespējams atrast paveicās. Viens īpaši interesants tipiņš. Vispirms jautāja, kur ir aptieka. Tikko, kur var dabūt meitenes vienas nakts aktivitātēm. Man patiesībā nav ne jausmas. Skatoties pēc viņa purniņa meiteni par pāris kokteilīšiem viņš tāpat nedabūs, bet kur Vecrīgā atrodami naktstauriņi nezinu.

Nesen bija arī bariņš ar britiem, kas svinēja vecpuišu ballīti. Bija naktī ievilkuši vienā istabiņā maisus ar netīro gultas veļu, saplēsuši tos un vārtījušies. Jocīgi cilvēki. Vismaz sodu uzreiz bez ierunām samaksāja.

Vēl kādu laiku vienā istabiņā bija ieperinājušās trīs aziātes, kurai katrai pa bērnam. Dabūja istabiņu par ļoti zemu cenu, jo teica, ka tikai uz vienu nakti un nākamajā dienā lidos prom. Un tad gandrīz nedēļas garumā viņas katru dienu pa vienu dienu uz priekšu pagarinājās un krita visiem uz nerviem, jo uzdeva miljons blondus jautājumus un izmantoja viesnīcas viesmīlību pēc pilnas programmas. Beigās laikam aizbrauca ar autobusu uz Berlīni. Viena no teorijām mums bija, ka viņas ir kaut kādas bēgles. Bēg no saviem vīriem vai kaut kā tā. Runāja krieviski un maksāja tikai skaidrā.






upd: Turkmenistānis kādu stundu pastaigāja apkārt un noskumis atgriezās lai ietu gulēt viens pats. Sad. Not really.
* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.