The · Nightqueens · Game


Metamorfozes

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
It kā dzīvojos pa blogu www.liene.lv, bet praktiski pēdējā laikā nekur. Cibu gan lasu katru dienu, jo ir draugi, kuru dvēselēs gribas palūrēt un zināt, kas priecē vai sāp.

Vakar bija savāda diena priekš manis un G - viņam ienāca prātā doma, ka varētu nodzīvot dienu bez interneta un telefona. Tā nu gulēt ejot, izslēdzu datoru, telefonu pārliku lidmašīnas režīmā (izmantot aparātu kā mūzikas atskaņotāju drīkstēja) un, no rīta mostoties jau bija pasaule bez interneta, bez īsziņas, ka ienākusi kāda naudiņa, bez ikrīta 9gag muļķīgo joku apskates. Diena galvenokārt pagāja lasot Bena Eltona "Blind Faith". Jauka anttiutopija par ļoti pārspīlēti amerikānisku pasauli pēc lielajiem plūdiem, kad Londona ir salu arhipelāgs un visas sabiedrības pamatos ir ticība. Sižets kopumā visnotaļ paredzams pie konkrētā pasaules uzstādījuma, bet tāpat bija patīkami tam sekot līdzi. Viegla lasāmviela tieši šādai atpūtas dienai. Pēdējā laikā kaut kā slinkoju ar grāmatu lasīšanu. Šis bija jauks atgādinājums, ka grāmatu vienas dienas laikā var mierīgi izlasīt.

Šodien gan, slēdzot iekšā datoru, bija nepatīkams pārsteigums. Rūc, bet nedarbojas. No sākuma likās, ka kaut kas nav ar monitoru, bet pēc kāda laika un ar G palīdzību nonācām pie secinājuma, ka kaut kas vienkārši ir pa vidam nodedzis. Nākamās nedēļas laikā man pamazām tiks salikts jauns dators. Pagaidām darbojos ar portatīvo. Tas laikam arī ir galvenais iemesls bloga ierakstam, jo man to vislabāk patīk darīt ar šī datoriņa tastatūru. Kaut kā vienkārši patīkami rakstīt, rakstīt un rakstīt.

Šovakar darīju vēl kaut ko, ko neesmu darījusi sen, bet vajadzētu. Stāvēju kokā kā to māca cigun. Dažas sekundes pirms bija iztecējis taimeris izdomāju, ka viss, vairāk nevaru izturēt. Izrādās varu. Varu daudz un ļoti.

Vēl man gribas visiem paziņot, ka man ir kokle. Ļoti skaista, tumša 11 stīgu Latgales kokle. Kārtējo reizi paldies G :) Pamazām mācos spēlēt. Šodien apgriezu nagus, kas bija diezgan gari, un tagad ir sajūta, ka vairs neskan. Laikam tomēr nagus koklei vajag. Man laikam vajag kādu, kas to ir mācījies pie kāda īsta skolotāja un parāda, ko es daru pareizi un ko nepareizi. Rītvakar sadziedāšanās ar Ingu Karpiču ^^ Es šodien rakstu nedaudz bērnišķīgi un bez kādas īpašas cenzūras.

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 24. Augusts 2014, 22:11, [info]teiksma_ragana commented:
Un tagad iedomājies, ka tomēr izlasa... ja nu kaut kad, kādreiz. Man liekas, ka tādu tiešu salīdzinājumu - cita mamma foršāka - tomēr var būt pārāk smagi lasīt.
Patiesībā mēs neviens nezinām, ko kurš izlasa vai pēc gadiem izlasīs.
[User Picture]
On 24. Augusts 2014, 22:29, [info]kreiza replied:
Šī ieraksta sakarā pamēģināju ierakstīt googlē www.liene.lv, un var uziet šos cibas ierakstus, tā ka brīdinājums vietā.
[User Picture]
On 25. Augusts 2014, 12:00, [info]nightqueen replied:
Veicu mazu rediģēšanu. Laikam tomēr jāuzmanās, ko rakstu
[User Picture]
On 25. Augusts 2014, 13:50, [info]kreiza replied:
Šādi mana mamma Guntas ierakstus kādreiz atklāja, meklēja, ko internetā raksta saistībā ar viņas grāmatu :) Un Guntiņa cibā bija ierakstījusi, ka ir apmeklējusi ar to saistīto pasākumu.
[User Picture]
On 25. Augusts 2014, 22:58, [info]nightqueen replied:
Es vēl cibas e-pastā izlasīju kā "to sasodīto pasākumu" :D
[User Picture]
On 26. Augusts 2014, 00:53, [info]kreiza replied:
Nezinu, varbūt bija arī sasodīts :D Es nez kāpēc toreiz nebiju :)
* * *
[User Picture]
On 24. Augusts 2014, 22:24, [info]kreiza commented:
:))) Laikam jāsāk ar paldies ;) Bet vispār arī tā nedēļa tak bija bez telefona gandrīz) un datora... Eh, pēc šodienas, kas izniekota visādos TV un internetos gandrīz vai man arī vajadzētu kādu tādu dienu izdomāt arī mājās :) Bet forši, ka raksti ;) Un vēl būtu forši, ja biežāk...
* * *
[User Picture]
On 19. Septembris 2014, 14:30, [info]libero commented:
Kokle - tas ir skaisti :) Bērnībā ļoti patika spēlēt :)
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry