The · Nightqueens · Game


The future isn't what it used to be

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Man ir uznākusi neliela iekšējā krīze - nezinu, ko tālāk ar savu dzīvi darīt.
Turpināt bioloģijas studijas no tīri praktiskā viedokļa nav īsti lielas jēgas, jo neizskatās, ka manis interesējošajās nozarēs tuvākajā laikā kaut kas notiks, kur būtu iespēja tikt pie kādiem līdzekļiem, kā arī visu sev interesējošo teoriju varu apgūt pašmācības ceļā.
Man ļoti gribētos iet uz visādiem kursiem un iemācīties dažādas lietas darīt labāk un kvalitatīvāk, piemēram, kulinārija, juvelierdarbi, adīšana, šūšana, dziedniecība, kādas masāžas, dziedāšana. Vēlos apgūt kāda mūzikas instrumenta spēli. Tik visiem šiem kursiem ir nepieciešama nauda, kuras man pašreiz nav. Vajadzētu kādu darbu.
Labprāt strādātu kādā labdarības organizācijā un rūpētos par pamestiem dzīvnieciņiem. Brīnišķīgi būtu strādāt kādā teātrī, kur bonusā es varētu skatīties visas aktuālās izrādes. Būtu labi, ja es varētu nodarboties ar dažādu rotiņu izgatavošanu un ar to varētu arī ko nopelnīt, bet diemžēl Latvijā konkurence šajā jomā ir pamatīgi uzblīdusi.
Variants būtu braukt uz kādu citu valsti, bet tas būtu ļoti grūti, jo Latvija kā zeme man ir loti mīļa, nemaz nerunājot par visiem jaukajiem cilvēkiem, kas šeit mīt.
Ehh, tāda čīkstēšana vien sanāca, bet gribējās to kādam uzrakstīt.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
On 4. Janvāris 2010, 02:25, [info]maru commented:
Nu, vismaz studiju gadu pabeidz, lai tad, ja pārdomā, ir vieglāk tikt atpakaļ, manuprāt. Un tas, ka tu tagad negribi braukt prom, nenozīmē, ka tu nākotnē nevari pārdomāt, var jau to pašu studiju sakarā paņemt kaut kādu erasmus programmu un padzīvot mēnešus četrus vai piecus citā valstī un tad arī redzēs, vai tas tev vispār der.
Kulināriju un šo to citu var mācīties pašmācības ceļā, bet, ja studijas tev patīk, un tu apzinies, kas tas ir tieši tas, ko vēlies studēt, pat tad, ja tu šobrīd nevari iedomāties, kur tu varētu strādāt, man liekas prātīgāk turpināt, ja vien ar finansēm var pavilkt.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry