Re: darba.info

Dec. 11., 2006 | 06:18 pm
No:: 95

iedzer cukurūdeni, padomā par savu nopietno gadu skaitli, tam atbilstošu izturēšanos un elpo mierīgi ;) vienmēr būs tā, ka kādam tavs dārgi lolotais projekts liksies sūds. un tas ir pilnīgi normāli.

redzi, es nezinu, ko lai tev iesaka. es skatos uz to projektu un redzu, ka man būtu jāiesaka viss no a-z. es neredzu ieguldījumu darbā no tavas puses, es neredzu idejas, es redzu kaut ko apmuļļātu, un tā dēļ man nerodas vēlēšanās kaut ko ieteikt. un ieteikt varētu tikai tad, ja es būtu tev uzdevusi n-jautājumus, lai saprastu, kāda tam visam ir pamatideja. arvienvārdsakot - sarežģīti un man nav laiks tādai labdarībai.

notestēt strādājošu risinājumu kā šī žurnāla autors lūdza - nu it kā nekādu problēmu. bet tajā darba.info tak vēl nav ko testēt ;) turklāt - neskatoties uz to, es taču norādīju uz hederi un operu. un, manuprāt, tās ir elementāras lietas. ja neesi to apskatījies, tas man ļauj noprast, ka tava attieksme pret šo darbu ir pavirša un tad nu neko citu kā paviršību pretī nevajag sagaidīt. tā arī atbilde uz tavu "so what?". ja tev tas liekas "so what?", tad nu.. tas vienkārši parāda tavu attieksmi.

par to django: jocīgi, ja man projekti griežas uz django un cilvēks, kas tos man veido ir tīrs latvietis, un ikdienā jau vismaz gadu redzu, kā šis ar to ņemas. nu droši vien es kaut ko smagi jaucu, jo tev jau laikam labāk zināt ;)

labi, vsjo, ja šitā turpināsies, tad tā jau būs kasīšanās, un man tas kaut kā nav vajadzīgs.

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.