nfoworm

The Fabulous Life

Mar. 28., 2006 | 02:26 pm
No:: nfoworm

Tā kā kopš pirmdienas esmu bez savas patstāvīgas darba vietas - un īslaicīgi/ilglaicīgi sēdēšu apspriežu telpā, kurā atrodas arī TV ar satelītuztveršanas iespēju, šodien visu dienu fonā griežu VH1 un ik pa brīdim paskatos, kas tur notiek...

Tad nu lūk - tur ir tāda interesanta raidījumu sērija, kā The Fabulous Life of (insert celebrity name here). Šodien bija par Hiltonu māsām (nu tām pašām, no kurām vienu sauc par Parisu).

Skatījos un sapratu, ka lai savas dzīves laikā tiktu pie tādas naudas, ir jāizdara kaut kas TĀDS, ko tik vienkārši nemaz nav iespējams paveikt. Katrā ziņā - viņu dzīvesstils man īpašus oh un ah neizsauca - bet tā naudas plūsma, kas ap viņām grozījās ... gan :/ Tas man lika tikai un vienīgi atkal sākt kustināt smadzenes par tēmu How to get rich (and fast). Katrā ziņā viens ir skaidrs, ja arī tas nebūs Golden way to richness, tad vismaz es ielikšu pamatus, lai varbūt mani pēcnācēji, ja, protams, viņiem pietiks smadzeņu un apņēmības, varētu šo ceļu turpināt un gūt kādu labumu. Taču no otras puses, tas viss rosināja arī tādu kā naidu pret visiem bagātajiem, kuri (varbūt) dzīvo bēdu nezinot. Man pat principā gribās, lai visu būtu vienādi - jā, savā ziņā esmu komunisma ideju piekritējs :) Tieši tāpēc, vislabāk būtu vienkārši atņemt visiem naudu un godīgi sadalīt uz galviņām. Tas, protams, ir utopiski, taču tā ir iespēja. Taču, šāda ideja nestrādās, ja visi paliks ar esošo domāšanu - tāpēc kā risinājums tam būtu visiem ar varu iepotēt kādas zālītes, lai liktos, ka viss ir labi :) Visi būtu laimīgi un apmierināti :) Šāda ideja jau bijusi apskatīta kādā krievu fantastikas autora grāmatā, tiesa - vienalga bija vajadzīgs varas/pārvaldes aparāts, kas kontrolētu šo zālīšu lietošanu, kā arī pastāvēja iespēja, ka vienalga kāds varētu "apķerties", ka kaut kas nav tīrs.

Katrā ziņā - šī ir ideja, pie kuras kādreiz varētu padomāt/pastrādāt vēl drusku. Vai, arī, protams, atmest tam visam ar roku, atrast Golden way to richness, sapelnīt lielo čunguru un dzīvot cepuri kuldamam :)

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.